Aandacht voor de herplaatsers

Aandacht voor de herplaatsers

kattenkrant-kattenherplaatsing-oktober-2019

De herplaatsers brengen we zoveel mogelijk onder de aandacht. Natuurlijk via onze eigen social media-kanalen, maar ook via onze professionele accounts op Verhuisdieren.nl en Dierenasiels.com. Via de website van dierenasiels.com krijgen we veel reacties op de katten en daar maken we dan ook heel graag gebruik van!

Ook vragen we “ouderwets” aandacht voor de katten op papier en zelfs in dit digitale tijdperk levert dit nog steeds reacties op. We maken telkens een Kattenkrant, die we ophangen bij een groot aantal dierenartsen, dierenwinkels en supermarkten. Ook de kattenbaasjes krijgen een exemplaar toegezonden zodat zij deze kunnen ophangen in hun eigen buurt. Doordat de katten die een thuis zoeken in het hele land wonen en de baasjes de Kattenkrant ophangen in hun eigen buurt, krijgen de katten erg veel aandacht en bereik door heel Nederland!

Onderstaand een aantal voorbeelden van de Kattenkranten die reeds verschenen zijn. Vraag ons gerust om een actuele Kattenkrant als je de katten die een nieuw thuis zoeken wil helpen! De aandacht in jouw regio voor de herplaatsers zal de katten absoluut helpen. ♥ Stuur een e-mail naar contact@kattenherplaatsing.nl om een Kattenkrant te ontvangen.


Kattenkrant voorjaar 2019

kattenkrant-kattenherplaatsing-aandacht-herplaatsers


Kattenkrant september-oktober 2018


Kattenkrant september 2018

kattenkrant-september-oktober-2018-kattenherplaatsing-aandacht-voor-de-herplaatsers

Ben je tevreden Marieke’s voorlichting? Steun mij GRATIS en shop bij Zooplus!