Bayley uit Enschede heeft een thuis!!!

Bayley uit Enschede heeft een thuis

bayley-nieuwe-thuis-kattenherplaatsing

In februari 2021 kregen we deze heerlijke lentefoto van het “nieuwe” vrouwtje van Bayley! ♥


Update 22 december 2020

“Hallo Marieke,

Bedankt voor de kaart en het kadootje voor Bayley. Bayley die 8 maanden moest wachten op herplaatsing heeft wel haar Gouden Mand gekregen. Het gaat heel goed met haar, ze mag graag naar buiten kijken waar veel vogels te zien zijn. Ze is ook heel lief naar het bezoek toe. Ik heb een hele lieve poes gekregen die graag op de schoot mag liggen en van knuffelen houdt. Ze heeft hier rustig huishouden gekregen.

Nog de beste wensen voor 2021!”


Update 13 december 2020

Deze update met mooie foto’s kregen we van het nieuwe vrouwtje van Bayley!

“Bayley uit Enschede is sinds 5 weken bij mij in huis. De eerste 2 weken verbleef ze op de keukenkast en kwam er alleen nachts af voor eten en kattenbak. Was heel angstig. De derde week liep ze voorzichtig in de kamer/ keuken en kon ik haar heel even aanraken. Week 4 kwam ze los, ging meer van de kast af en ik en zelfs de visite konden haar aaien.

Nu in week 5 komt ze graag op de schoot en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Wel vindt ze het nog eng als ik door de kamer loop als zij ook rond loopt. Dit begint langzaam aan ook beter te worden. Met heel veel geduld kan ik zien dat Bayley zich beter thuis begint te voelen . Volgend jaar mag ze de tuin in, nu mag ze graag in de vensterbank kijken naar de vogels.

Groetjes”


Update 11 december 2020

De oorspronkelijke eigenaresse van Bayley heeft ons nog een fijne update gestuurd. 🙂

“Hey Marieke,

Met Bailey en [x] gaat ‘t echt top!!! Boven verwachting, maar ze is dan ook rustig en super lief!!! De rust in huis kan Bailey wel waarderen. Na ongeveer 2 en halve week kwam ze overdag voortaan van de kast af en na drie en halve week wou ze aandacht! Dus gaat echt fantastisch en ga er ook vanuit dat ik haar niet meer op hoef te gaan halen 🥰 de rust hier in huis is er ook weer voor de andere twee 😍

Nogmaals heel erg bedankt voor alles!!!!!! Heel fijn weekend

❤️ Groetjes”


Never give up! 🙂

Groot nieuws: Bayley heeft een thuis! EINDELIJK!

Op 2 november 2020 kregen we dit berichtje:

“onderwerp: Is kat Bayley uit Enschede nog beschikbaar??

Ik woon alleen en heb nu geen huisdieren. Mijn kat is vorige maand overleden op de leeftijd van 18 jaar. Ik heb een ruim huis met tuin.

Wil graag een nieuwe oudere kat nemen die ook van knuffelen houdt.”

Na een fijne kennismaking is Bayley op 7 november naar haar nieuwe thuis gebracht. De eigenaresse appte ons meteen met het fantastische nieuws. ♥

“Hoi Marieke, je zal ‘t niet geloven maar heb vandaag Bayley weg gebracht naar [x]. Super lieve vrouw met een groot hart voor dieren! Alleen staand geen kids of andere huisdieren en een heel huis met tuin!!! Ook al doet ‘t wederom erg veel pijn ga ik er vanuit dat dit gaat werken. Heb afgesproken dat er geen proeftijd is in principe en dat ze de tijd moet nemen voor Bayley. Ze begrijpt heel goed dat dit tijd en moeite zal gaan kosten dus hoop echt dat dit een goede match gaat zijn maar voor mijn gevoel wel. Moest je dit meteen even laten weten natuurlijk en hou je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen daar. Heb je me toch nog kunnen helpen

Ik had een vriendin meegenomen met wegbrengen en ook zij had een erg goed gevoel bij deze mevrouw en het huis. Bayley was rustig en keek al wel wat rond. Het blijft dubbel maar heb wel een goed gevoel over de toekomst.

Wil je mij een Tikkie sturen van 65 euro. Ik wil jou het geld doneren dat ik voor Bayley heb gekregen. Je hebt zoveel voor mij gedaan en ik wil je graag bedanken. Je doet super werk en ik hoop dat je dat nog lang kunt blijven doen dus ik wil zo een kleine sponsering doen. En mocht je ooit in de buurt van Enschede zijn ben je altijd van harte welkom voor een bakkie.”


bayley-enschede-adoptiekat-kattenherplaatsing (5)

Update 15 oktober 2020

In overleg met de eigenaresse van Bayley hebben we besloten de bemiddeling te stoppen. We hebben er álles aan gedaan om een thuis voor haar te vinden, maar om voor ons onverklaarbare redenen lukt het niet haar gouden mandje te vinden. Mocht je dit bericht lezen, al is het over langere tijd, en denken: joh, ik woon in de directe omgeving van Enschede en ik zie het helemaal zitten met Bayley, stuur ons dan zeker een berichtje zodat we je in contact kunnen brengen met haar eigenaresse!


Enschede, 28 september 2020

Misschien kom je wel vaker op onze website en denk je iedere keer: nou, zeg, wat raar! Bayley staat er nog steeds op! Waarom heeft zij nog geen thuis?

In eerste instantie hebben we gezocht naar het droomhuis van Bayley, een thuis waar ze naar buiten kan. Dat is helaas niet gelukt. 🙁 Omdat het nu een binnenkat is, hebben we het zoekprofiel aangepast en zijn we verder gaan zoeken naar een thuis met een balkon of dakterras.

We hebben door de maanden heen zeker wel verschillende serieuze reacties gekregen op Bayley. Het is dan ook een geweldige kat natuurlijk. ♥ Alleen vindt ze autorijden echt VERSCHRIKKELIJK en daarom zoeken we een thuis, zo dicht mogelijk in de buurt van Enschede. En daar zit nou precies het probleem… Je zou zeggen dat ook mensen in Enschede en directe omgeving op zoek zijn naar een leuke kat. Maar wij hebben ze helaas nog niet gevonden! Bayley is dus nog steeds op zoek naar haar gouden mandje.


Bayley is een poes van 7 jaar en ze woont in Enschede. Ze zoekt een thuis omdat ze van jongs af aan al niet goed kan omgaan met de andere katten in huis. Laten we gauw alles vertellen over deze mooie poes!

bayley-enschede-adoptiekat-kattenherplaatsing (7)

Bayley

 • zwart-witte poes met een mooi zwart “ooglapje” 🙂
 • 7 jaar oud
 • geboren in april 2012
 • gesteriliseerde poes
 • ze komt nu alleen op een omheind balkon
 • Bayley gebruikt netjes de kattenbak
 • ze is niet gewend aan kinderen en met oudere kinderen blijkt er ook geen match te zijn met haar. We zoeken een thuis zonder kinderen
 • Bayley woont nu samen met andere katten en dat gaat helemaal niet goed. We zoeken dan ook een thuis zonder andere katten
 • ze is niet gewend aan honden, maar ze is niet bang en zelfs nieuwsgierig als er een hond op visite komt. Met de juiste introductie zou ze misschien ook wel kunnen wennen aan een “katvriendelijke hond”
 • het is een erg lieve poes die erg graag wordt geaaid en geknuffeld
 • op schoot liggen vindt ze fijn
 • opgetild worden vindt ze niet prettig, dat had ze al van kitten af aan
 • ze is een beetje bang voor vreemde mensen
 • Bayley is wat eenkennig
 • spelen doet ze graag en ook jagen vindt ze leuk
 • over haar gezondheid zijn geen bijzonderheden te melden. Ze gebruikt geen medicatie en geen dieetvoer
 • ze heeft alleen haar kitten-inentingen gehad en daarna niet meer. Het is een goed idee om Bayley 2 weken nadat ze bij jou is komen te wonen even te laten controleren door de dierenarts en haar te laten vaccineren
 • Bayley is op dit moment vrij van wormen en vlooien
 • aan de overname van Bayley zijn kosten verbonden (€ 65,-) en de eigenaresse heeft dit gedoneerd aan Kattenherplaatsing.nl ♥
 • zoals voor alle katten die via ons worden bemiddeld bij herplaatsing, geldt ook voor deze poes een proeftijd en wel van 2 maanden. We zoeken iemand die ruim de tijd neemt om haar te laten wennen, hoewel we denken dat ze echt geen 2 maanden nodig zal hebben als ze in een rustig thuis komt te wonen. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaat Bayley terug naar haar vrouwtje en dan zoeken wij opnieuw naar een thuis. Maar dat zou voor Bayley en voor de andere poezen in huis erg stressvol zijn, dus we hopen in één keer de goede match te maken voor een forever home voor deze mooie meid! ♥
 • Bayley woont in Enschede en het zou fijn en praktisch zijn als je zelf ook (een beetje) in de buurt woont

bayley-enschede-adoptiekat-kattenherplaatsing (4)

Persoonlijk woord

Het vrouwtje van Bayley heeft ook een persoonlijk woord toegevoegd aan haar aanmelding:

“‘t is belangrijk dat ze bij iemand komt die geen katten heeft en die veel tijd en aandacht aan haar kan besteden want Bayley is een echte knuffelaar en wil ook erg graag met je spelen. Ze is nooit buiten geweest maar zou voor haar wel een goede optie zijn in mijn ogen want ze heeft veel energie en is een jager. Woon zelf boven in een flat dus is het bij mij nooit een optie geweest om haar buiten te laten helaas. Aangezien ze alleen aan mij gewend is, weet ik niet hoe ze op mannen zal reageren, dus ‘t liefst een vrouw of een rustig stel. Maak deze keus met pijn in mijn hart maar dit is voor mijn andere katjes ook niet eerlijk. Hoop door deze keus te maken dat ‘t voor hun alle 3 beter wordt.”

bayley-enschede-adoptiekat-kattenherplaatsing (6)

Binnen of buiten?

We hebben lange tijd gezocht naar een thuis voor Bayley waar ze lekker kan buiten spelen, dat zouden we haar echt gunnen. Helaas is dat niet gelukt om zo’n thuis te vinden. 🙁 Ze is het nooit gewend geweest om naar buiten te kunnen en kan zeker uitstekend worden geplaatst in een thuis met een veilig omheind balkon. Ze speelt en jaagt heel graag en heeft veel energie.

Interesse?

Heb je interesse in Bayley? Is jouw balkon al veilig afgezet? Heb je genoeg tijd voor haar om haar aandacht te geven en met haar te knuffelen? Dan zien we jouw berichtje heel graag tegemoet! Vertel ons wat meer over jezelf, je huis en je thuissituatie/gezinssamenstelling, en dan brengen we je in contact met haar vrouwtje!

Meer foto’s van Bayley, klik op de foto voor een vergroting

Ben je tevreden Marieke’s voorlichting? Steun mij GRATIS en shop bij Zooplus!