Categorieën
informatie
Betaalgegevens van Kattenherplaatsing.nl

Betaalgegevens van Kattenherplaatsing.nl

Prijslijst betaalde diensten

Op deze pagina vind je onze prijslijst voor onze betaalde diensten.


Advies en voorlichting is gratis

Persoonlijk advies op maat over katten en voorlichting is gratis! Neem gerust contact met ons op als je advies nodig hebt over je kat of een probleem hebt met je kat of met katten bij jou in de buurt.


Betalen per bank

Betalen per bank is makkelijk en eenvoudig. Het rekeningnummer is NL18 KNAB 0259 8711 17 t.n.v. Kattenherplaatsing.nl in Cuijk. Na betaling gaan we actief voor je aan de slag!


Betaal eenvoudig met iDeal

Betaal € -

PayPal

Betalen via PayPal is mogelijk: paypal.me/mooiscrabblewoord

paypal-marieke-vandeweijer-kattenherplaatsing-nl-betaalgegevens


Tikkie/betaalverzoek

Uiteraard kunnen we je ook een Tikkie/betaalverzoek sturen voor een van onze betaalde diensten, zodat je makkelijk de kosten aan ons kunt overmaken. Laat het gerust weten als je graag een betaalverzoek wil ontvangen. Stuur ons jouw e-mailadres of mobiele telefoonnummer waar we het betaalverzoek naartoe kunnen sturen: ✆ 06-3352 0374 of via ons e-mailadres.


Betalen met je VVV-bon

170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-horizontaal-kattenherplaatsing

Heb je nog een VVV-bon liggen? Ook daarmee kun je afrekenen voor onze betaalde diensten! Of je kunt het gebruiken om een donatie aan ons te doen. ♥ De optie om met je VVV-Cadeaukaart te betalen vind je in onderstaand menu bij de afrekenmogelijkheden. Het maximumbedrag dat je kunt gebruiken per VVV-bon is 50 euro.

Betaal € -