Binnenkat Luna heeft een thuis!

herplaatsing-binnenkat-luna-kattenherplaatsing-foto

Binnenkat Luna heeft een thuis!


Update 18 december 2018: Luna heeft een thuis!

Heel goed nieuws: Luna heeft een thuis! Ze is verhuisd naar het mooie Amsterdam en we hebben inmiddels al een update gekregen van haar nieuwe baasje. ♥ Hij is zo lief en begripvol naar haar, zijn bericht (hieronder) raakte ons!

Heel veel geluk, lieve Luna, het is heel erg dat je je vrouwtje moest verlaten maar we hebben er alle vertrouwen in dat je in dit thuis met zo’n fijn baasje heel erg gelukkig wordt.

Ze moest even wennen en ontstressen van het verhuizen maar ze komt inmiddels al naar mij toe om geaaid te worden en ik mocht haar zelfs op schoot tillen dus het gaat goed.

Ze wou eerst even niet eten vanwege misschien wat heimwee en stress maar ook dat doet ze inmiddels.

Het hielp enorm dat ik de kattenbak en wat andere spulletjes heb meegekregen want deze dingen herkent Luna meteen als zijnde goed.

Het hielp ook enorm dat ik eerst even kennis kon maken met de eigenaresse want van te voren weten hoe Luna is heeft enorm geholpen met het vertrouwen winnen.

Wat ik eigenlijk dus probeer te zeggen is dat deze manier van katten herplaatsing een erg goede is.


Nijmegen, 26 november 2018

Deze mooie meid heet Luna! Het is een binnenkat en zij zoekt een nieuw thuis. Om een heel verdrietige reden…haar eigenaresse heeft niet lang meer te leven. Een verschrikkelijke situatie die je niemand toewenst en we gaan dan ook onze uiterste best doen om een heerlijk thuis te vinden voor Luna, zodat haar vrouwtje daar geen zorgen over heeft en hopelijk nog kan meemaken dat haar lieve meisje op de juiste plek terechtgekomen is.

Luna

Luna is een gesteriliseerde poes van 9 jaar. Ze heeft een prachtig wit met cypers jasje. Ze woont al haar hele leven bij deze mevrouw. Ze woont in een thuis waar ze alleen op het balkon kan en dat vindt ze prima. Ze is een keer per ongeluk buiten geweest en vond het daar héél erg eng, ze wist niet hoe gauw ze weer naar binnen moest! Een nieuw thuis met een balkon zou voor haar heel fijn zijn. Wij adviseren wel het balkon af te zetten met gaas of veilig te omheinen met kattennet.

herplaatsing-binnenkat-luna-kattenherplaatsing

Karakter en gedrag

Ze gebruikt netjes de kattenbak.

Kinderen

Ze kent de kleinkinderen (jong en oud), maar ze vindt kleine kinderen eigenlijk te druk, ze trekt zich dan ergens terug.

Andere katten

Luna is niet gewend aan andere katten.

herplaatsing-binnenkat-luna-kattenherplaatsing2

Hond

Deze mooie poes heeft jarenlang samengeleefd met een hond. Ze liet zich de kaas niet van het brood eten en de hond wist wel wanneer ze haar met rust moest laten. 🙂 Ook vroeg Luna aandacht wanneer ze dat nodig vond.

Erg aanhankelijk

Luna is erg aanhankelijk naar haar vrouwtje en de dochter. Het lijkt er een beetje op dat ze een liefhebber is van vrouwen, maar ze is ook bijzonder gecharmeerd van de schoonzoon van mevrouw! Luna houdt van rustige mensen. In het begin duurt het eventjes voordat Luna loskomt. Ze zal niet gauw op vreemde mensen afstappen. Ze kijkt de kat uit de boom en als ze je heeft leren kennen, dan komt ze vanzelf naar je toe. Ze laat zich zeker niet zomaar door iedereen optillen en dat hoeft natuurlijk ook niet! Af en toe doet ze nog graag een spelletje.

herplaatsing-binnenkat-luna-kattenherplaatsing4

Gezond

Luna is altijd netjes gezien door de dierenarts, op zijn tijd ontwormd, ontvlooid en ingeent. Ze staat al op de lijst om 13 december 2018 weer voor een checkup en vaccinatie naar de dierenarts te gaan. Ze is nog steeds goed gezond. Er zijn geen bekende medische afwijkingen en ze gebruikt geen dieet of speciaal voer.

Reden van afstand

De reden dat het vrouwtje van Luna een nieuw thuis zoekt voor haar geliefde kat is intens triest. Haar vrouwtje heeft niet lang meer te leven. Het zou heel erg fijn zijn als zij zelf nog kan meemaken waar Luna terechtkomt en kan zien dat het goed met haar gaat.

herplaatsing-binnenkat-luna-kattenherplaatsing3

Kosten verbonden aan de overname van Luna

Voor Luna wordt een bedrag van € 30,- gevraagd dat wordt gedoneerd aan Kattenherplaatsing.nl Wij zijn daar heel erg blij mee! Het grootste deel van wat wij bij Kattenherplaatsing.nl doen is gratis en Marieke heeft als ZZp’er natuurlijk wel vaste kosten voor haar bedrijf. 😉

Luna in één streepje:

 • poes
 • binnenkat, ze wil graag weer een thuis met een balkon
 • wit-cypers
 • 9 jaar (vanaf het begin bij deze eigenaar, in mei 2019 wordt ze 10 jaar oud)
 • ze woont nu in Nijmegen
 • gesteriliseerd
 • ze wordt liever niet geplaatst bij kleine kinderen
 • ze is gewend aan een hond
 • erg lief en zachtaardig
 • kijkt in het begin even de kat uit de boom
 • ze wordt graag geaaid en knuffelt graag, als er een hond in haar nieuwe thuis is, dan zal ze aandacht vragen als ze ze vindt dat zij dat ook moet hebben 🙂
 • ze zal niet snel op vreemde mensen afstappen
 • soms speelt ze nog wel een beetje
 • als ze je eenmaal kent dan is ze erg aanhankelijk
 • Luna is gezond en er zijn geen bekende medische afwijkingen
 • op 13 december 2018 staat haar jaarlijkse dierenartsbezoek gepland en wordt ze gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid
 • dit lieve meisje zoekt een nieuw thuis omdat haar vrouwtje niet lang meer te leven heeft
 • voor het overnemen van Luna wordt een bijdrage gevraagd van € 30,- en dit wordt gedoneerd aan Kattenherplaatsing.nl

Ben jij op zoek naar een lieve binnenkat? Heb jij een thuis met balkon en zie jij het wel zitten met deze schattige kat?

Stuur ons dan snel een e-mail voor de contactgegevens van de eigenaresse, zodat je kunt gaan kennismaken met deze mooie poes!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!