Boekentip: praktische kittengids

Boekentip: praktische kittengids

boekpromotie-kattig-of-poeslief-liesbeth-puts-boekentip-kattenherplaatsing

Overweeg je de aanschaf van een kitten? Dan hebben wij een goede boekentip: deze praktische kittengids!

kattig-of-poeslief-liesbeth-puts-boekentip-kattenherplaatsing-boekentip-praktische-kittengidsLiesbeth Puts is een gediplomeerd en zeer ervaren kattengedragsdeskundige. Dagelijks helpt zij mensen bij problemen met kattengedrag. Daarnaast geeft ze trainingen aan professionals en particulieren. Haar weblog over kattengedrag wordt maandelijks door duizenden mensen gelezen. Daarnaast schrijft Liesbeth voor de website van dierendokters.nl en de populaire kattensite Cattish.

In haar boek Kattig of poeslief? Opvoedgids voor kittens bundelt Liesbeth alle kennis die je nodig hebt om je kitten op te voeden tot een gelukkig, gezond, aanhankelijk en sociaal huisdier.

Hoe voed je een kitten op een vriendelijke en toch effectieve manier? Liesbeth legt het uit in haar boek ‘Kattig of poeslief?’. Uiteraard gaat Liesbeth ook uitgebreid in op het kiezen van een kitten, wat de beste manier is om met een kitten te spelen, wat je kunt zien aan de lichaamstaal van een kitten en nog veel meer.

Via deze link kun je de inhoudsopgave bekijken en meer informatie over het boek lezen. Wij zijn erg enthousiast over het prachtig vormgegeven boek. Ook voor eigenaren van volwassen katten is het een waardevolle aanvulling voor je verzameling kattenboeken, de tips zijn ook allemaal toe te passen op volwassen katten! Zoals we van de blogs van Liesbeth gewend zijn, is dit boek duidelijk en helder en de uitleg roept geen verdere vragen op. De informatie is goed onderbouwd en interessant en je kunt de praktische tips direct toepassen. Wat Kattenherplaatsing.nl betreft mag dit boek niet ontbreken in de boekenkast van kattenbezitters!

Een waardevol naslagwerk voor iedere kattenbezitter die (weer) aan een kitten denkt, of natuurlijk als waardevol cadeau voor de feestdagen of voor een verjaardag!

Je kunt het boek hier bestellen.


Prachtig boek voor volwassen katten

97989021570952-kat-het-voor-het-zeggen-had-kattenvoorlichting

Liesbeth heeft nog een boek geschreven, speciaal voor volwassen katten! Net zo interessant en informatief. Dit mag niet ontbreken in jouw boekenkast, als kattenliefhebber!

Klik hier voor het boek. Wil je er eerst even doorheen bladeren? Dat kan via deze link! Om direct te bestellen ga je naar deze pagina.


Meer boekentips?

Ben je op zoek naar meer leesvoer? Hier vind je al onze boekentips!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!