Cadeautjes van Roze sleutel.nl

Cadeautjes van Roze sleutel.nl

rozesleutel-nl-kattenvoorlichting-cadeautjes

Op 4 oktober 2019 moest Marieke’s geliefde katje Chloe helaas worden ingeslapen.

Bordjes

Marieke begraaft haar katten altijd in haar tuin en bij de grafjes van de nestbroers Jinn, Tonick en Thomas hingen al mooie, bij elkaar horende bordjes met hun naam.

Naambordje voor het grafje van Chloe

Nu zocht Marieke naar een mooi naambordje voor bij het grafje van Chloe. Ze trof de website Rozesleutel.nl aan waar je cadeautjes op hout kunt laten maken. Marieke was direct enthousiast over wat eigenaresse Mandy allemaal zelf maakt en zeker over de producten voor huisdieren! Marieke koos voor een palletplankje van gebruikt, robuust hout, met een bijpassend lettertype.

roze-sleutel-naambordjes-kattenherplaatsing-productbeoordeling (1)


Kattenherplaatsing.nl

Ook kreeg Marieke een prachtig naambordje van Kattenherplaatsing.nl bij haar bestelling, waar ze natuurlijk ongelofelijk blij mee is!


Verrassing

Toen we Mandy vroegen naar visitekaartjes, omdat we haar mooie werk heel graag onder de aandacht willen brengen, kregen we die niet alleen, maar ook een heel grote verrassing: een donatie van prachtige huisjes die we naar eigen inzicht mogen gebruiken. Wat een ontzettend lief gebaar! We hebben al besloten dat we 2 huisjes gaan verloten rond de kerst (2019), dus houd onze Facebookpagina in de gaten! 🙂

De huisjes, klik op de foto voor een vergroting


Tijd voor een interview

Marieke was verrast door de mogelijkheden en de scherpe prijzen bij Roze sleutel en is bijzonder tevreden over het eindresultaat. De hoogste tijd voor een interview met eigenaresse Mandy!


roze-sleutel-interview-mandy-kattenvoorlichting (1)

Wie ben je?

Ik ben Mandy Brussen. Ik ben geboren in 1987 in Ede, maar al op jonge leeftijd verhuisd naar de Overbetuwe waar ik nog steeds heerlijk landelijk woon in het pittoreske Randwijk. Ik ben moeder van 3 jongens en eigenaar van Roze sleutel 😉

Heb je zelf huisdieren?

roze-sleutel-interview-mandy-kattenvoorlichting (5)
Poetsel

Ja zeker we hebben 4 poezen. Poetsel is onze rode poes en is de oudste.

roze-sleutel-interview-mandy-kattenvoorlichting (6)
Poesmuis

Ze is de moeder van Poesmuis, de grijze poes met witte voetjes. Sinds kort hebben we er weer twee gezinsleden bij, 2 zusjes. Een zwarte met witte voetjes is Zazu en een witte met lapjes Ritsel.

Zazu-Ritsel-roze-sleutel-interview-kattenvoorlichting
Zazu en Ritsel

Hoe ben je op het idee gekomen om dit bedrijf te beginnen?

Ik heb altijd voor een werkgever gewerkt – wat me ook prima is bevallen – maar ik merkte dat ik hierin tegen een muur aan liep qua creativiteit. Ik was zelf vroeger vaak op zoek naar een persoonlijk cadeautje maar ik merkte dat daar al snel een hoge prijs tegenover stond. Uiteindelijk ben ik ze zelf gaan maken voor bekenden maar al  snel werden dit er steeds meer. Na de geboorte van onze tweede zoon heeft de hobby zich omgetoverd tot een betaalbare collectie persoonlijke cadeautjes en groeit nog altijd.

Waar staat de naam ‘Roze sleutel’ voor?

Ik heb een fascinatie voor sleutels. En dan met een grote voorkeur voor “skeleton keys”, dit zijn de wat oudere, sierlijke sleutels. Ik spaar en verzamel deze al jaren en heb er inmiddels al meer dan 200. Sleutels zijn mysterieus en hebben voor mij een grote waarde. Het testosterongehalte is hoog hier in huis, en in tegenstelling tot al dat “mannelijke” blauw, is roze mijn favoriete kleur.

Wat maakt jouw manier van hout bewerken anders?

Van stap één, onbewerkt hout, tot aan eindproduct, doe ik zelf. Zagen, schuren, kleuren bewerken, ontwerpen, alles doe ik zelf. Ik sta met Roze sleutel open voor persoonlijke wensen – dit in tegenstelling tot massaproducties en dergelijke. Daarbij heb ik een manier van bewerken ontwikkeld waarbij het hout verkleurt, in plaats van gebruik te maken van stickers en verf die bovenop het hout “liggen.” De nerven van hout hebben zulke mooie lijnen die het hout zijn karakter geeft en ik vind dat deze niet verstopt mogen worden.

Als een klant specifieke wensen heeft, is dat dan mogelijk?

Dit is de kracht van Roze sleutel. Bij mij gaat het juist om: hoe persoonlijker, hoe dichter bij de wens van de klant. Ik help graag met een richting aan te geven, maar ik krijg ook graag input van de klant zélf om hiermee dan aan de slag te gaan. Soms wordt een ontwerp wel zes keer aangepast en is dan uiteindelijk ook echt perfect. Uiteraard zijn er wel grenzen maar gelukkig heb ik in die 2,5 jaar pas twee keer een bestelling gehad die niet haalbaar bleek.

Krijg je vaak bestellingen voor producten, speciaal bedoeld voor huisdieren?

roze-sleutel-interview-mandy-kattenvoorlichting (2)

De voerbak staat in de top 3 van de meest verkochte items. Die maak ik zowel voor honden als voor katten. Het “voerbarretje” met achterwand is wel het item waar ik het allertrotst op ben.

roze-sleutel-interview-mandy-kattenvoorlichting-foto-manden

Maar ook de manden komen met regelmaat voorbij.  Soms krijg ik ook wel eens de vraag om een gedenkbord te maken voor dieren. Zo heb ik laatst een prachtig wandbord mogen maken, met de naam van de hond en een schapje waar zijn as op kwam te staan en waar de riem aan kwam te hangen.

Wat is het best verkochte product?

roze-sleutel-borrelplank-kattenherplaatsing-kattenvoorlichting

De borrelplank staat hoog bovenaan. Het is natuurlijk een item wat helemaal van nu is, en zich perfect leent om cadeau te doen met lekker en vooral veel bourgondisch eten. Ik maak ze voor alle gelegenheden, van huwelijken tot aan jubilea. Het heerlijkste aan de borrelplank (om even in smaaktermen te blijven) is dat geen enkele plank hetzelfde is. Zowel niet in houttekening als de tekst die erop komt.

Is er iets dat je nog graag zou willen bereiken met je bedrijf?

Eigenlijk roep ik al vanaf het moment dat ik uit het kantoor van de KvK liep, dat ik ooit een Tesla zou willen rijden met mijn logo erop. Dat is ook mijn ultieme droom, maar of ik dat ga halen? 😉 Ik hoop dat ik nog jaren mensen mag blijven verrassen met mijn collectie en dat het mij de kick blijft geven van de leuke en enthousiaste mailtjes die ik vaak terug ontvang. Ik ben geen wereldverbeteraar maar als iedereen eens een stapje extra zou zetten om het gezelliger te maken, gaat het vast lukken!

Is er nog iets anders dat je graag wil vertellen?

Dat ik het reuze aardig en leuk vind om op deze manier toch eens in de schijnwerper te staan. Dit waar het echt totaal uit mijn comfortzone is en ik honderd keer liever in de schuur bezig ben, dan met social media.

Hoe kunnen mensen met je in contact komen?

Via de website Rozesleutel.nl
Daar kun je een contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie. Bestellingen kunnen worden verzonden of worden opgehaald. Kijk voor meer informatie daarover op de website.


Contactgegevens

Roze sleutel
Koningin Julianastraat 2
6668 AG Randwijk
KvK nr: 69221766
BTW-nr: NL199261970B01
E-mail: info@rozesleutel.nl
Website: www.rozesleutel.nl

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!