contact

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via deze pagina. Marieke geeft gratis persoonlijk advies over katten.


E-mail

We zijn goed bereikbaar via e-mail. We beantwoorden iedere mail! Heb je geen antwoord van ons gehad? Kijk dan even in je map met spam of ongewenste e-mail. E-mail is de beste contactmogelijkheid met Kattenherplaatsing.nl, spoedmails beantwoorden we met voorrang. Is er sprake van spoed? Vermeld dat dan duidelijk in het onderwerp van je e-mail.

Gebruik onderstaand contactformulier om ons een mailbericht te sturen.
Mailen kan ook als je dat liever doet: ons e-mailadres is: contact@kattenherplaatsing.nl

Wil je graag een vrijblijvend een kosteloze inschatting ontvangen van de kans op een succesvolle herplaatsing van jouw kat of katten?
Vul dan gerust het aanmeldingsformulier in.

contact
(verplicht)
(verplicht)
Dit veld is niet verplicht maar wel handig als je tips, hulp of advies zoekt in je eigen buurt
(verplicht)
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Indien gewenst kun je hier een foto toevoegen als dat jouw vraag of bericht aan ons verduidelijkt.
Gebruik je een e-mailadres van Yahoo, Outlook, Hotmail, Live of MSN? Dan komt ons antwoord waarschijnlijk terecht in de map met spam of ongewenste e-mail. Houd die map in de gaten. Als je zelf hebt ingesteld dat spam direct moet worden verwijderd, dan komt ons antwoord niet bij je aan! Krijg je binnen een week geen enkele reactie van ons? Dan is er iets niet goed gegaan met het verzenden van het formulier. Stuur dan even een mailtje aan contact@kattenherplaatsing.nl
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Kattenherplaatsing.nl
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik ga akkoord met het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid van Kattenherplaatsing.nl
Sluit dit scherm pas af als je op de VERZENDEN-knop hebt gedrukt en een groen blok tekst ziet met daarin de bevestiging dat het formulier succesvol verzonden is!

Telefonische bereikbaarheid en spoed

Mailen is de beste manier om in contact te komen met Kattenherplaatsing.nl We krijgen iedere dag erg veel mails en spoedmails geven we voorrang. Mail voor de herplaatsing van katten of voor gratis persoonlijk advies naar Marieke van de Weijer: marieke@kattenherplaatsing.nl

Is er sprake van spoed of heb je behoefte aan persoonlijk overleg? Bel Marieke: ✆ 06-3352 0374. Krijg je geen gehoor? Laat dan een voicemailbericht achter en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Voor dringende vragen over het gedrag van jouw kat kun je ook bellen of appen naar mijn samenwerkingspartner Karin Everraert: ✆ 06-5273 2828

Let op: niet bellen als je interesse hebt om een van de katten in de bemiddeling te adopteren! Alleen e-mails – voorzien van een inhoudelijke motivatie – worden in behandeling genomen! 


Wij zijn niet altijd telefonisch bereikbaar. Als we de telefoon niet kunnen aannemen, spreek dan de voice mail in of stuur een SMS. We bellen je zo snel mogelijk terug. Uiteraard gebruiken we ook WhatsApp.
E-mail is de beste en snelste manier om contact met ons te leggen!


Geen bezoekadres

We hebben geen bezoekadres. Wij hebben geen centrale kattenopvang of een dierenasiel. Kattenherplaatsing.nl bemiddelt bij de herplaatsing van volwassen katten en kittens vanuit de thuissituatie. Voor katten is het heel erg prettig om in hun vertrouwde omgeving te blijven en nieuwe baasjes krijgen een goede indruk van het karakter en gedrag van de kat die een thuis zoekt. Ons team werkt vanuit huis. Wel biedt Karin de mogelijkheid voor tijdelijke opvang in huiselijke omgeving, in Nijmegen. Kijk hier voor meer informatie.


Vermiste en gevonden katten

Wij houden geen registraties bij van vermiste of gevonden katten. We kunnen je goede tips geven als je kat vermist is, klik daarvoor hier.


Betaalmogelijkheden

Marieke geeft gratis persoonlijk advies op maat en voorlichting over katten.

Ook bieden wij een aantal betaalde diensten. Het bankrekeningnummer is NL18 KNAB 0259 8711 17 t.n.v. Kattenherplaatsing.nl te Cuijk. Alle andere betaalmogelijkheden vind je hier.
Bankrekeningnummer: NL18 KNAB 0259 8711 17 t.n.v. Kattenherplaatsing.nl te Cuijk.
Betaal eenvoudig met iDeal

Betaal € -

Tevreden over onze adviezen?

Voorlichting over katten en persoonlijk advies op maat is gratis en dit doet Marieke vrijwillig. Ben je tevreden over onze adviezen? Je kunt een donatie naar keuze overmaken om ons goede werk te steunen! Maak eenvoudig een bedrag over met PayPal. Een overboeking per bank kan natuurlijk ook. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden. Bedankt voor je steun om ons goede werk voort te zetten!


Pers, media en foto’s

Ben je op zoek naar rechtenvrije foto’s van katten? Wil je een interview met gediplomeerde kattendeskundigen over een actueel onderwerp in de media? Ben je benieuwd naar onze standpunten over een actueel onderwerp? Neem gerust contact met ons op! Over de voorwaarden van het gebruik van onze teksten vind je meer informatie in onze disclaimer.


Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76754960. Kattenherplaatsing.nl is vrijgesteld van btw. Het btw-nummer is NL003133397B19.


Social media

Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl is actief op social media, volg ons ook daar!

facebook-kattenherplaatsing

twitter-kattenherplaatsing

instagram-kattenherplaatsing