contact

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via deze pagina. Persoonlijk advies over katten is gratis.

Herplaatsing van katten

Kattenherplaatsing.nl heeft geen bezoekadres of centrale kattenopvang. Ons team werkt vanuit huis en de katten die een thuis zoeken, wonen nog bij hun eigenaar. Vraag gerust de contactgegevens van de baasjes bij ons op voor meer informatie of voor een kennismaking met de katten die een thuis zoeken!


E-mail

We zijn goed bereikbaar via e-mail en je krijgt snel antwoord. We beantwoorden iedere e-mail! Heb je geen antwoord van ons gehad? Kijk dan even in je map met spam of ongewenste e-mail. E-mail is de snelste contactmogelijkheid met Kattenherplaatsing.nl, spoedmails beantwoorden we als eerste.

Gebruik onderstaand contactformulier om ons een mailbericht te sturen.
Ons e-mailadres is: contact@kattenherplaatsing.nl

Let op! Gebruik je een e-mailadres van Hotmail, Live of MSN? Dan belandt ons antwoord vrijwel zeker in je map met spam of ongewenste e-mail! Als je zelf hebt ingesteld dat spam direct verwijderd moet worden, dan komt ons antwoord niet bij jou aan.

contact
Gebruik je een e-mailadres van Hotmail, Live of MSN? Dan komt ons antwoord terecht in de map met spam of ongewenste e-mail. Houd die map in de gaten. Als je zelf hebt ingesteld dat spam direct moet worden verwijderd, dan komt ons antwoord niet bij je aan! Krijg je binnen een paar dagen geen enkele reactie van ons? Dan is er iets niet goed gegaan met het verzenden van het formulier. Stuur dan even een mailtje aan contact@kattenherplaatsing.nl

Telefonische bereikbaarheid en spoed

Mailen is de snelste manier om in contact te komen met Kattenherplaatsing.nl We krijgen iedere dag erg veel mails en spoedmails geven we voorrang. Mail voor de herplaatsing van katten of voor persoonlijk advies naar Marieke van de Weijer: marieke@kattenherplaatsing.nl

Is er sprake van spoed? Bel Marieke: 06-33520374
Krijg je geen gehoor? Bel dan naar Karin: 06-52732828


Wij zijn niet altijd telefonisch bereikbaar. Als we de telefoon niet kunnen aannemen, spreek dan de voice mail in of stuur een SMS. We bellen je zo snel mogelijk terug. Uiteraard gebruiken we ook WhatsApp!
E-mail is de beste en snelste manier om contact met ons te leggen!


Betaalmogelijkheden

Persoonlijk advies op maat en voorlichting over katten is gratis.

Ook bieden wij een aantal betaalde diensten. Het bankrekeningnummer is NL18 KNAB 0259 8711 17 t.n.v. Kattenherplaatsing.nl te Cuijk. Alle andere betaalmogelijkheden vind je hier.
Bankrekeningnummer: NL18 KNAB 0259 8711 17 t.n.v. Kattenherplaatsing.nl te Cuijk.
Betaal eenvoudig met iDeal

Betaal € -

Tevreden over onze adviezen?

Voorlichting over katten en persoonlijk advies op maat is gratis en dit doet Marieke vrijwillig. Ben je tevreden over onze adviezen? Je kunt vrijwillig een donatie overmaken om ons goede werk te steunen! Maak eenvoudig een bedrag naar keuze over met PayPal. Een overboeking per bank kan natuurlijk ook. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden. Bedankt voor je steun om ons goede werk voort te zetten!


Pers, media en foto’s

Ben je op zoek naar rechtenvrije foto’s van katten? Wil je een interview met gediplomeerde kattendeskundigen over een actueel onderwerp in de media? Ben je benieuwd naar onze standpunten over een actueel onderwerp? Neem gerust contact met ons op!


Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 76754960. Het btw-nummer is NL003133397B19.


Social media

Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl is actief op social media, volg ons ook daar!

facebook-kattenherplaatsing

twitter-kattenherplaatsing

instagram-kattenherplaatsing