Een goede kattengedragstherapeut

Een goede kattengedragstherapeut vinden

sppd-logo-gecertificeerde-goede-gedragstherapeut-kattenherplaatsing-een-goede-kattengedragstherapeut-gedragsdeskundige-katEen goede kattengedragstherapeut vinden? Dat valt nog niet mee! Het beroep kattengedragstherapeut of kattengedragsdeskundige is niet beschermd in Nederland. Dit betekent dat iedereen zich zo mag noemen, ook als mensen geen enkele kennis van zaken hebben. Als je kiest voor een kattengedragstherapeut die geaccrediteerd is door de SPPD, dan ben je er zeker van dat je advies krijgt van een een professioneel werkende therapeut met de juiste opleiding en diploma’s.

Voorwaarden

De SPPD  heeft een aantal basisvoorwaarden opgesteld die voor alle specialisten gedrag gezelschapsdieren gelden. Lees hier meer over de voorwaarden waaraan kattengedragstherapeuten moeten voldoen.

Adressen van goede kattengedragstherapeuten in jouw regio

Adressen van kattengedragstherapeuten in jouw regio vind je hier.


Vergoeding van kattengedragstherapie 

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen in Nederland die verzekeringspolissen voor huisdieren aanbieden. Diverse verzekeraars vergoeden gedragstherapie voor uw dier, afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt.

Wil je zien welke professionele gedragstherapeuten voor kat, hond, konijn en papegaai er in jouw regio werkzaam zijn en worden vergoed door een huisdierenverzekeraar? Kijk dan op de website Diergedragstherapeuten.nl, de website van Stichting Platform van Professionele Diergedragstherapeuten (SPPD).

Staat de verzekeraar waar je je huisdierverzekering hebt afgesloten hier niet bij? Informeer dan bij je verzekeraar naar de mogelijke vergoedingen van kattengedragstherapie.

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!