Even voorstellen: Karin Everraert

Even voorstellen: Karin Everraert

karin-everraert-tinley-kattengedragstherapeut-kattenoppas-kattenvoorlichting

Karin Everraert heeft al katten sinds ze 8 jaar oud was, toen er een kwam aanlopen bij haar thuis. Sindsdien zijn er altijd katten in haar leven geweest en ze zou niet zonder kunnen.

Maine Coons

Karin woont samen met haar Maine Coon Jill in Nijmegen. In twee verschillende kattenkamers kan ze katten opvangen, die dan niet in contact komen met Jill.

Karin heeft ook nog andere Maine Coons gehad. Op de foto van links naar rechts: Jenna, James, Jessie en Jill. ♥

maine-coons-everraert-kattenoppas-nijmegen-kattenherplaatsing


Klik op de foto’s voor een vergroting

Kattenoppas Nijmegenbanner-klein-karin-everraert-Kattenoppas-Nijmegen-team-kattenherplaatsing

Sinds 2014 werkt Karin als kattenoppas aan huis in Nijmegen. Ze kwam op het idee toen ze een tv- programma zag waarin mensen van hun hobby hun beroep hadden gemaakt. Ze paste al op katten van vriendinnen en dacht: ‘waarom ga ik dat niet professioneel doen?’ Met een website en visitekaartjes is ze begonnen. Ze heeft inmiddels een redelijk groot vast klantenbestand waar ze regelmatig komt. Ze merkt dat wat ze doet erg gewaardeerd wordt door zowel de katten als het baasje. Ze vindt het altijd een hele eer als mensen haar weer terug vragen om voor hun katten te komen zorgen. Wat Karin betreft is het werken met katten het mooiste beroep dat er is!

Kattengedragstherapeut via de Tinley Academie

Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Karin de HBO-opleiding kattengedragstherapie aan de Tinley Academie gevolgd en in 2020 is ze gediplomeerd gedragsdeskundige geworden.

Bach Bloesem-therapeut

Karin heeft de opleiding tot Bach Bloesem-therapeut gevolgd en kan Bach Bloesem-remedies op maat samenstellen, speciaal voor jouw (hond of) kat. Ook voor vuurwerkangst heeft ze al bij verschillende katten grote successen geboekt om hun angst voor vuurwerk te verminderen. Informeer gerust naar een Bach Bloesem op maat voor jouw kat!

Nóg meer bij- en nascholing

Ondanks de drukte van haar werk als kattenoppas en de kleinschalige kattenopvang thuis, doet Karin erg veel aan bij- en nascholing op kattengebied. Informeer gerust bij haar waar ze jou mee kan helpen!

Samenwerking

Karin en Marieke hebben op een heel prettige manier samengewerkt, beiden als vrijwilliger bij een kattenstichting, en zetten de samenwerking in 2018 voort bij Kattenherplaatsing.nl

Via onze Facebookpagina verkoopt Karin leuke kattenartikelen. Kijk ook eens op de website van Karin’s Kattenwinkel!

Ben je tevreden Marieke’s voorlichting? Steun mij GRATIS en shop bij Zooplus!