Even voorstellen: Karin Everraert

Even voorstellen: Karin Everraert

karin-everraert-tinley-kattengedragstherapeut-kattenoppas-kattenvoorlichting

Karin Everraert heeft al katten sinds ze 8 jaar oud was, toen er een kwam aanlopen bij haar thuis. Sindsdien zijn er altijd katten in haar leven geweest en ze zou niet zonder kunnen.

Maine Coons

maine-coons-karin-everraert-kattenoppas-nijmegen-kattenherplaatsing

Karin woont samen met haar man Ilco en haar 4 Maine Coons in Nijmegen. Haar katten zijn Jenna (v) van 9, Jessy (m) van 6, Jill (v) van 2 en James (m) is 1 jaar oud. Karin noemt ze vaak de 4 J’s, omdat hun namen allemaal met een J beginnen.

Klik op de foto’s voor een vergroting

Kattenoppas Nijmegenbanner-klein-karin-everraert-Kattenoppas-Nijmegen-team-kattenherplaatsing

Sinds 2014 werkt Karin als kattenoppas aan huis in Nijmegen. Ze kwam op het idee toen ze een tv- programma zag waarin mensen van hun hobby hun beroep hadden gemaakt. Ze paste al op katten van vriendinnen en dacht: ‘waarom ga ik dat niet professioneel doen?’ Haar man heeft toen een website gemaakt en visitekaartjes ontworpen en zo is ze begonnen. Ze heeft inmiddels een redelijk groot vast klantenbestand waar ze regelmatig komt. Ze merkt dat wat ze doet erg gewaardeerd wordt door zowel de katten als het baasje. Ze vindt het altijd een hele eer als mensen haar weer terug vragen om voor hun katten te komen zorgen. Wat Karin betreft is het werken met katten het mooiste beroep dat er is!

Kattengedragstherapeut via de Tinley Academie

Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Karin de HBO-opleiding kattengedragstherapie aan de Tinley Academie gevolgd en in 2020 is Karin gediplomeerd Tinley-gedragsdeskundige geworden.

Bach Bloesem-therapeut

Karin heeft de opleiding tot Bach Bloesem-therapeut gevolgd en kan Bach Bloesem-remedies op maat samenstellen, speciaal voor jouw (hond of) kat. Ook voor vuurwerkangst heeft Karin al bij verschillende katten grote successen geboekt om hun angst voor vuurwerk te verminderen. Informeer gerust bij Karin naar een Bach Bloesem op maat voor jouw kat!

Samenwerking

Karin en Marieke hebben op een heel prettige manier samengewerkt, beiden als vrijwilliger bij een kattenstichting, en zetten de samenwerking voort bij Kattenherplaatsing.nl

Via onze Facebookpagina verkoopt Karin leuke kattenartikelen. Kijk ook eens op de website van Karin’s Kattenwinkel!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!