Het onderscheid van Kattenherplaatsing.nl

Het onderscheid van Kattenherplaatsing.nl

het-onderscheid-van-kattenherplaatsing-nl-kattenherplaatsing-kattenvoorlichting-kattengedrag-kattenvoeding-kat-kitten-kittens-adopteren

Waarin onderscheiden wij ons van andere organisaties?

 • wij beschikken over aantoonbare kattenkennis
 • we hebben een groot netwerk
 • persoonlijk advies door Marieke is gratis voor iedereen
 • Kattenherplaatsing.nl onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding
 • baasjes en adoptanten blijven online volledig anoniem
 • we hebben een wachtlijst met serieuze geïnteresseerden die een kat zoeken
 • kattenbaasjes én adoptanten krijgen gratis nazorg
 • ook wettelijk zorgen wij dat alles in orde is
 • reageren op katten die een thuis zoeken is gratis
 • kattenopvang in huiselijke omgeving in Nijmegen of Cuijk
 • opvang én succesvolle herplaatsingen van katten die plassen of sproeien in huis

Aantoonbare kattenkennis

Wij onderscheiden ons doordat Karin en Marieke beiden een relevant en erkend diploma hebben op kattengebied. Daarmee kunnen we aantonen dat we beiden op zijn minst beschikken over de noodzakelijke basiskennis van katten. Aantoonbare feitelijke kennis van katten is belangrijk om eigenaren goed onderbouwd advies te kunnen geven en katten met succes te kunnen herplaatsen.


Groot netwerk

We hebben een groot netwerk van andere (gediplomeerde) kattendeskundigen en organisaties zodat we je specifieke hulp kunnen bieden voor jouw kattenvraag of probleem. Als we jou zelf niet verder kunnen helpen, dan weten we waar we moeten zijn om jou de beste hulp en advies te geven voor de vraag of het probleem dat je hebt met jouw kat.


Gratis advies

Weet je nog niet zeker of het wel nodig is om je kat te herplaatsen? Of wil je graag persoonlijk advies over jouw situatie? Marieke geeft gratis persoonlijk advies, aan iedereen!


kattenvoorlichting-kattenherplaatsing-kat-anoniem-het-onderscheid-van-kattenherplaatsing-nl

Persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding

Wij onderscheiden ons ook van andere organisaties die bemiddeling bij herplaatsing aanbieden door onze persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding. Voor, tijdens én na het herplaatsingstraject helpen we baasjes én adoptanten. Eigenaren die zich bij ons melden zijn vaak mensen die veel verdriet hebben van het moeten herplaatsen van hun kat. Niet alleen helpen we in praktische zin, maar we bieden ook een luisterend oor. Op basis van jouw thuissituatie bekijken we alle mogelijkheden. Als je nog niet toe bent aan herplaatsing, dan kijken we ook zeker of er misschien toch mogelijkheden zijn om de kat in zijn thuis te laten wonen met bepaalde aanpassingen in huis, maatregelen of een traject met een gediplomeerde deskundige. Als een herplaatsingstraject de beste optie is, dan krijg je bij ons deskundige begeleiding op basis van onze jarenlange praktijkervaring. Je hoeft dus niet zelf te gaan zoeken naar antwoorden op je vragen. Je hebt altijd direct contact met ons via WhatsApp, e-mail of telefonisch en je krijgt van ons tips en advies om de herplaatsing van jouw kat zo goed mogelijk te laten verlopen.


kattenvoorlichting-kattenherplaatsing-kat-anonimiteit-het-onderscheid-van-kattenherplaatsing-nl

Anonimiteit

Op social media zijn mensen er als de kippen bij om hun keiharde oordeel over de herplaatsing van katten te posten. Het is pijnlijk en verdrietig om ongefundeerde kritiek op je persoonlijke profiel te krijgen, als je probeert je kat zelf te herplaatsen.

Ook kan het lastig zijn om zelf direct contact te hebben met geïnteresseerden. Als je geen ervaring hebt met het herplaatsen van katten, dan weet je niet altijd wat de juiste vragen zijn om te stellen aan een potentiële adoptant. Met name als een raskat hebt of een kat met een mooi of bijzonder uiterlijk, zul je heel erg veel reacties krijgen en het screenen van de juiste kandidaten is veel werk.

Sommige geïnteresseerden gaan er slecht mee om als ze worden afgewezen omdat ze niet aan het zoekprofiel van een kat voldoen. Het is niet prettig om dan kritiek of zelfs haatmails te krijgen. Wij maken het helaas regelmatig mee en hoewel het nooit fijn is om zulke mails te krijgen, vinden we het wél heel fijn dat we de eigenaar daartegen kunnen beschermen. Zulke rottige mailtjes komen niet bij jou terecht. Je blijft bij ons volledig anoniem en al jouw persoonsgegevens komen niet direct bij geïnteresseerden terecht; ieder contact verloopt eerst via ons. Wij sturen de beste en serieuze kandidaten voor het adopteren van jouw kat aan jou door. Bij Kattenherplaatsing.nl is jouw anonimiteit ook online gewaarborgd. Jouw persoonsgegevens komen nooit online te staan en ook de gegevens van adoptanten blijven anoniem.


Wachtlijst

We hebben een wachtlijst met serieuze geïnteresseerden die een kat zoeken. Iedere kat die bij ons wordt aangemeld, proberen we eerst te matchen met het zoekprofiel van de mensen op onze wachtlijst. Herplaatsing kan daardoor soms heel snel gaan, met fijne kandidaten over wie we al heel veel informatie hebben.


kattenvoorlichting-kattenherplaatsing-kat-anoniem

Gratis nazorg

Als herplaatsing gewenst is of het voor jouw kat(ten) de beste optie is, dan krijg je bij ons deskundige begeleiding. En dat niet alleen. Marieke is er ook voor persoonlijk advies op maat én goede nazorg, waarbij je altijd bij haar terecht kunt met je vragen. Ook als dat na heel lange tijd is! Onze dienstverlening stopt niet op het moment dat een kat herplaatst is. Ook ruim daarna kun je nog bij Marieke terecht voor gratis advies. En dat geldt niet alleen voor jou als eigenaar, maar dit geldt ook zeker voor het nieuwe baasje van jouw kat. Deze persoonlijke aanpak werkt en Marieke heeft door de jaren heen met verschillende kattenbaasjes contact gehouden. Het is mooi en bijzonder om updates te krijgen van met succes herplaatste katten en het is ook heel fijn om te horen hoe een kat opbloeit als zijn huisgenootje (met wie hij zo slecht omging) herplaatst is.


Wettelijk alles in orde

Alle overeenkomsten en formulieren zijn opgesteld en gecontroleerd door Marieke’s huisjurist; Legally SMART. Als je onze procedure van herplaatsing volgt, dan heb je de zekerheid dat jouw nieuwe kat ook wettelijk gezien jouw eigendom is. Daarnaast is het voor jou als klant ook belangrijk om te weten dat Marieke strikt volgens de wet handelt en dat juridisch alles bij Kattenherplaatsing.nl in orde is. Wil je hier meer over lezen? Dat kan hier.


kattenvoorlichting-kattenherplaatsing-kat-anoniem

Gratis reageren op de katten die een thuis zoeken

Bij ons kun je gratis en vrijblijvend reageren op de katten die een thuis zoeken!


Kattenopvang in huiselijke omgeving in Nijmegen of Cuijk

Karin en Marieke zorgen voor kattenopvang in huiselijke omgeving in Cuijk. Kortdurende opvang is mogelijk in een van de prachtig uitgeruste kattenkamers. De kamers worden na ieder verblijf grondig gereinigd en ontsmet. Jouw kat komt niet in contact met vreemde katten, honden of kinderen. Bij Marieke in Cuijk is langdurige opvang mogelijk en ook afstandskatten die niet zo snel herplaatsbaar zijn, krijgen toegang tot het hele huis. Buitenkatten kunnen ook genieten van de tuin.


Opvang én succesvolle herplaatsingen van katten die plassen of sproeien in huis

Uniek is de opvang van plassende en sproeiende katten. Marieke heeft door de jaren heen al heel wat plassende en sproeiende katten opgevangen in haar eigen huis. Met deskundige begeleiding van de kat, het juiste kattenbakmanagement en (indien nodig) de juiste voeding en supplementen is iedere kat in de opvang al direct gestopt met plassen en sproeien. Alle katten zijn succesvol herplaatst, waarna ze in hun nieuwe huis ook niet meer plasten of sproeiden!

Ben je tevreden Marieke’s voorlichting? Steun mij GRATIS en shop bij Zooplus!