Interview met Naomi van Legally SMART

Interview met Naomi van Legally SMART

naomi-gezius-legally-SMART-interview-kattenherplaatsing-profielfoto

Bij Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl vinden we het belangrijk om professionele dienstverlening te leveren, naast natuurlijk onze persoonlijke aanpak voor het gratis advies dat we geven én de opvang en herplaatsing van katten.

Algemene voorwaarden en een privacyverklaring zijn zaken die erbij horen als ondernemer en Marieke heeft de controle daarvan uitbesteed aan Legally SMART. Daarnaast heeft Marieke een aantal schriftelijke overeenkomsten van Kattenherplaatsing.nl door Naomi laten controleren en verbeteren, waardoor de afspraken met klanten juridisch beter vastgelegd zijn.

Marieke is zeer te spreken over de professionele dienstverlening van Legally SMART! Dat vonden we reden voor een interview met Naomi, want wat betekenen deze juridische zaken eigenlijk voor de klanten van Kattenherplaatsing.nl?

Wie ben je?

Naomi Gezius (1988).

Wat doet jouw bedrijf; Legally SMART?

Het is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het helpen van ondernemers met hun juridische zaken.

Wat wilde je worden als kind?

Als kind wilde ik of advocaat of zangeres worden.

Hoe ben je tot het besluit gekomen om jurist te worden?

Van jongs af aan heb ik altijd een fascinatie gehad voor advocaten en het recht. Het recht gaf me een gevoel van controle binnen de samenleving. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik niet per se advocaat hoefde te zijn om met het recht bezig te kunnen zijn en ik als jurist veel meer vrijheid heb om mijn eigen carrière vorm te geven. Aangezien vrijheid in alle facetten van mijn leven belangrijk is, was de keuze snel gemaakt.

Wat zijn jouw belangrijkste kernwaarden?

Vrijheid, respect, integriteit, behulpzaamheid.

naomi-gezius-legally-SMART-interview-kattenherplaatsing-fotos

Er zijn nogal wat bedrijven die juridische dienstverlening aanbieden aan ondernemers. Wat maakt Legally SMART anders?

Via Legally SMART krijgen ook kleine ondernemers toegang tot de expertise en kennis die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgevers, die allen tot de top van Nederland behoren. Dit in combinatie met mijn gedrevenheid, nuchtere kijk op het leven en humor zorgen voor het onderscheid van Legally SMART.

Als een klant specifieke wensen heeft, is dat dan mogelijk?

Absoluut! De wensen van de klant staan voorop, daar doe ik het voor.

Jouw bedrijf is ook bekend onder de naam “JustWhatTheWorldNeeds”. Kun je daar meer over vertellen?

JustWhatTheWorldNeeds is een t-shirtlijn waar ik voor Legally SMART mee bezig was. Door de toenemende drukte van Legally SMART heb ik deze even geparkeerd, wellicht dat ik het in de toekomst weer oppak. Voor nu is het misschien wel handig om de naam even uit het openbaar te halen hahaha.

naomi-gezius-legally-SMART-interview-kattenherplaatsing

Waarom is het voor ondernemers zoals Marieke belangrijk om de algemene voorwaarden en privacyverklaring in orde te hebben?

Algemene voorwaarden bieden je de mogelijkheid om je huisregels voor al je toekomstige klanten op papier te zetten. Mits goed aan de klant aangeboden, kan het extra werk schelen en weten je toekomstige klanten wat ze in grote lijnen van je kunnen verwachten. Ook omdat ondernemers niet de expertise hebben om of die inschakelen voor contracten, zijn algemene voorwaarden ene goede manier om bescherming te bieden aan zichzelf. De privacyverklaring is voor iedere ondernemer verplicht. Via de verklaring zorg je voor transparantie over wat je met de door jou verzamelde persoonsgegevens doet. Niet voldoen daaraan kan fikse boetes opleveren, al zullen ze eerder de grotere bedrijven controleren. Toch is het altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Zijn er voor de klanten van Kattenherplaatsing.nl ook voordelen dat deze zaken juridisch goed geregeld zijn?

Jazeker, beide partijen weten waar ze aan toe zijn en de meest voorkomende problemen die zich kunnen voordoen zijn afgedekt. Dit zorgt voor zekerheid en voorkomt onnodig (hoge) kosten achteraf. Win-win voor iedereen dus.

Is er iets dat je nog graag zou willen bereiken met je bedrijf?

Mijn visie is voor Legally SMART is een groot juridisch adviesbureau met mensen in dienst, die nog steeds dezelfde visie en missie uitdragen als toen Legally SMART begon.

En nog een vraag uit nieuwsgierigheid: heb je zelf huisdieren?

naomi-gezius-legally-SMART-interview-kattenherplaatsing-hondje

Ik heb een superleuk hondje van elf maanden, ze heet Jimmy Pip. Ik mocht een hond van mezelf zodra ik voor mezelf ging werken, dus een extra beloning eigenlijk!

Hoe kunnen mensen met je in contact komen?

Via de website, LinkedIn, Facebook of Instagram.

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met Legally SMART via onderstaande gegevens.

Legally SMART
Naomi Gezius
KvK nr: 70183643
E-mail: info@legally-smart.com
Website: https://legally-smart.com
Tel. 06-10408864
Linkedin
Facebook
Instagram: Naomi Means Business
legally-smart-quote-naomi-gezius

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!