kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. Alle volwassen dieren zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


herplaatsing-beau-kitten-kattenherplaatsing-kat-adoptie (1)
Dit lieve, vertederende mannetje is Beau! Hij is een beeldschoon wit-grijs kitten. Op 29 juli wordt hij 9 weken oud. Zijn vrouwtje heeft hem gekozen als maatje voor haar 11-jarige kat, die heel veel verdriet had van het overlijden van zijn vriendje. Het vrouwtje heeft erg veel kennis van katten en heeft de introductie op de juiste manier aangepakt. Maar helaas, de oudere kat Smiley heeft geen behoefte aan een jong vriendje. Daarom zoekt Beau een thuis met een of meer jonge katten en een “katvriendelijke” hond is ook welkom. Klik op de foto om alles te lezen over dit lieve kitten!

Thom en Timo zijn twee lieve broertjes van 5 jaar, gecastreerd en gechipt. Deze lieve, makkelijke mannetjes zijn gewend aan kinderen van alle leeftijden en aan een hondje (dat inmiddels helaas is overleden). Ze wonen in Bilthoven en zoeken samen een thuis! Klik op de foto om alles over Thom en Timo te lezen!

Deze sneeuwwitte Noorse Boskat van 7,5 jaar oud uit Hengelo zoekt een thuis met veilig omheinde tuin en zonder andere katten! Klik op de foto om alles te lezen over deze prachtige poes.

sem-thuis-gezocht-kattenherplaatsing
Deze mooie jongen heet Sem! Deze kater van 5 jaar woont in Leiden. Hij zoekt een rustig thuis waar hij zichzelf kan zijn. Klik op de foto van Sem om alles over hem te lezen!

heres-johnny-kattenherplaatsing-herplaatsing-kat
Here’s Johnny! Deze 4-jarige kater uit Den Haag is gewend aan kinderen en zoekt een thuis waar hij meer aandacht krijgt. Hij speelt graag buiten! Klik snel op zijn foto om alles over hem te lezen.

lexie-witte-kat-doof-kattenherplaatsing (4)
Lexie is een beeldschone witte kater van 6 jaar oud en hij woont in Nijmegen. Hij zoekt een thuis met een of meer (jonge) katten die speels en energiek zijn, net als hij! Want dat hij doof is, daar laat hij zich niet door tegenhouden. 🙂 Klik op zijn foto om alles over hem te lezen.

pablo-pasa-whiskas-katjes-brits-kortharen-kattenherplaatsing (2)
De twee liefste broertjes, Pablo en Pasa uit Arnhem, Brits Kortharen met stamboom, zoeken samen een thuis met een veilige tuin. Klik op hun foto om meer over ze te lezen!

mika-kattenherplaatsing-herplaatsing-kat-thuis-gezocht4
Mika uit Lelystad is een prachtige zwart-witte kater die gewend is aan een hondje. Hij komt graag buiten en kan eventueel worden geplaatst bij oudere kinderen. Klik gauw op zijn foto om alles over hem te lezen!

amie-stichting-beertje-kattenherplaatsing
Wij werken graag samen met andere organisaties om wat moeilijker plaatsbare katten een podium te geven. Dit is Amie! Deze 10-jarige poes heeft suikerziekte en verblijft bij Stichting Beertje in Maarn. Klik gauw op haar foto om alles over haar te lezen!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


Wil je graag advies waar je een kitten of volwassen kat kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje o.v.v. je woonplaats naar contact@kattenherplaatsing.nl


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!