kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Reageren op de katten die een thuis zoeken is gratis!

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


herplaatsing-poes-witje-linschoten (1)
Witje is een prachtige witte poes van 12 jaar uit Linschoten. Ze is niet doof. Ze komt graag buiten en zoekt een thuis zonder andere katten en zonder andere huisdieren. Ze is gewend aan kinderen van alle leeftijden, maar ze zou een rustig thuis waar ze heel veel aandacht krijgt en vaak op schoot kan liggen heel erg fijn vinden. Klik op de foto en lees alles over prachtige Witje!

Kilimanjaro-Noorse-Boskat-foto
Kilimanjaro is een prachtige Noorse Boskat-kater van 9 jaar uit Zuid-Holland. Hij zoekt een thuis zonder andere katten en zonder honden. Hij kan worden geplaatst bij oudere kinderen. Hij zoekt een thuis waar hij veel aandacht krijgt en waar de tuin 100% catproof is afgezet, want het is een heel goede klimmer! Klik op de foto om alles over hem te lezen.

Dondertje is een onafhankelijk en zelfstandig katertje dat graag buiten speelt en jaagt. Hij zoekt een rustig thuis zonder andere huisdieren, eventueel met oudere kinderen. Hou jij van een vrije geest en wil jij dit knappe mannetje uit Vught een heerlijk leven geven? Lees dan snel alles over hem door op zijn foto te klikken!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!