kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Reageren op de katten die een thuis zoeken is gratis!

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


fleur-maine-coon-zoetermeer-raskattenherplaatsing (5)
Fleur is een onafhankelijke en zelfstandige Maine Coon van 3 jaar. Deze jongedame uit Zoetermeer zoekt een thuis waar ze veilig kan buitenspelen, dus in een catproof omheinde tuin of in een grote kattenren. Ze is niet gewend aan kinderen of aan andere huisdieren. Eventueel kan ze in een thuis met poezen (geen katers) worden geplaatst en bij oudere, verantwoordelijke kinderen, die haar met rust laten. Klik op de foto om alles te lezen over Fleur!

dikkie-dik-kater-nieuwerkerk-ijssel-kattenherplaatsing
Dikkie Dik is een prachtige rood-witte kater van 12 jaar oud. In een noodsituatie – waarbij de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen – is hij liefdevol opgevangen bij mensen die hem graag een gouden mandje wilden geven. Helaas kan Dikkie Dik totaal niet overweg met andere katten…Deze heerlijke schootkat woont in Nieuwerkerk aan den IJssel en zoekt een fijn thuis zonder kinderen en honden, waar hij buiten kan spelen. Klik op de foto om alles over hem te lezen.

Truusje is een onzeker en gevoelig meisje en ze zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen. Ze kan goed worden geplaatst als binnenkat in een thuis met een veilig omheind balkon. Een catproof omheinde tuin of een kattenren is ook een goede optie voor haar. Dit leuke meisje heeft een geduldige eigenaar nodig die ruim de tijd neemt om haar rustig te laten wennen in een nieuw thuis. Truusje verblijft in de opvang in Cuijk. Klik op de foto om alles over haar te lezen!

puck-schildpadpoes-kattenherplaatsing-helmond
Puck is een prachtig schildpadpoesje van 5 jaar oud en ze woont in Helmond. Dit gevoelige poesje zoekt een thuis zonder kinderen, andere katten zijn geen bezwaar. In haar nieuwe thuis wil ze graag naar buiten kunnen. Klik op de foto om alles te lezen over mooie Puck!

bayley-kattenherplaatsing-enschede-adoptiekat (1)
Bayley uit Enschede is een poes van net 8 jaar oud. Deze binnenkat zoekt een thuis zonder kinderen en zonder andere katten. Een of meer “katvriendelijke” honden zijn zeker een optie voor haar! Klik op de foto om alles te lezen over Bayley!

finn-alphen-noord-brabant-kattenherplaatsing
Finn is een kater van 7 jaar oud en hij woont in Alphen (NB). Hij komt graag los buiten en zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen. Klik op de foto om alles te lezen over mooie Finn!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je een binnenkat? Ook binnenkatten worden bij ons aangemeld en het is zeker de moeite waard om je in te schrijven voor onze wachtlijst. We verwijzen je ook graag naar deze mooie organisatie, Stichting Zilver in Rotterdam, die alleen huisjes zoekt voor binnenkatten!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!