kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. De volwassen katten zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Let op! Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond?
Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt!

introductie van een nieuwe kat

je nieuwe kat laten wennen aan een hond


Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past of zoek je een binnenkat? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat bij ons wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Reageren op onze katten die een thuis zoeken is gratis!kat zoekt thuis – met de belangrijkste informatie per kat


dex-kitt-kittenherplaatsing
Kitt en Dex zijn katertjes van nu bijna 14 weken oud. Ze zijn tiptop in orde en perfect gesocialiseerd met andere katten, honden en (jonge) kinderen. We hebben ze kunnen matchen aan een serieuze geïnteresseerde van onze wachtlijst, maar mocht er geen klik zijn met de jongens, dan zoeken we verder naar een thuis! Reageer dus gerust om je interesse kenbaar te maken, voor het geval ze nog beschikbaar zijn! Klik op de foto om alles over deze schattige mannetjes te lezen.

yankee-kattenherplaatsing-best (2)
Yankee is een poes van 7 jaar en ze woont in Best. Deze mooie dame zoekt een thuis zonder katten en zonder kinderen. Een balkon of dakterras is prima voor haar en ze kan goed omgaan met honden en cavia’s! Klik op de foto om alles te lezen over Yankee.

abessijn-yelle-leusden-raskattenherplaatsing (9)
Yelle is een zilvergrijze Abessijn met stamboom van 3 jaar oud. Hij woont in Leusden en hij zoekt een thuis met een 100% catproof omheinde tuin of kattenren, bij baasjes die niet (meer) werken of waar hij maximaal 2 volle werkdagen per week alleen is. Dit ras heeft veel aandacht nodig en we zoeken baasje(s) die het leuk vinden om veel met hem te spelen. Een kattenvriendje is belangrijk voor hem; een stabiele, sociale, zelfverzekerde en speelse kater/poes van ongeveer dezelfde leeftijd. Een Abessijn of Somali zou geweldig zijn als speelkameraadje voor hem, maar dat zal misschien moeilijk worden om iemand te vinden die dit ras al heeft! Hij zoekt in ieder geval een thuis zonder honden, met eventueel kinderen van 10 jaar of ouder. Klik op de foto om alles te lezen over Yelle!

kees-en-co-samen-kattenherplaatsing-terneuzen
Kees en Co zijn broer en zus van bijna 1 jaar oud uit Terneuzen. Ze zijn erg close met elkaar en ze zoeken dan ook samen een thuis. Ze kunnen worden geplaatst bij kinderen van alle leeftijden! Ze zoeken een thuis zonder honden en zonder andere katten, waar ze fijn en veilig kunnen buitenspelen. Klik op de foto om alles te lezen over dit lieve jonge stel!

Tijger is een prachtige rode kater van 3 jaar oud en hij woont in Oosthuizen. Hij komt graag buiten en hij zoekt een thuis zonder honden en zonder katten en dan ook bij voorkeur in een buurt waar weinig katten wonen. Hij kan eventueel worden geplaatst bij kinderen ouder dan 4 jaar. Klik op de foto om alles te lezen over deze mooie rooie! 🙂

ed-utrecht-kattenherplaatsing-1
Ed is een gezellige en makkelijke 6-jarige kater uit Utrecht. Hij zoekt een thuis waar hij fijn kan buitenspelen, waar hij lekker veel aandacht krijgt, een warme schoot en waar er met hem wordt gespeeld. Hij kan worden geplaatst bij kinderen van 10 jaar of ouder en eventueel bij een of meer sociale katers van ongeveer dezelfde leeftijd. Honden zijn niets voor Ed. Klik op de foto om alles over hem te lezen!

lily-bloem-tijdelijke-opvang-kattenherplaatsing
Lily en Bloem zijn zusjes van 11 maanden oud. Zij zoeken tijdelijke opvang voor de duur van 1 jaar, waarna ze weer teruggaan naar hun vrouwtje en haar zoon. Deze lieve, jonge meisjes zijn zeer goed opgevoed en zoeken een thuis zonder andere katten. Een vriendelijke hond is een optie voor ze. Het is voor hen erg belangrijk dat ze veilig kunnen buitenspelen en ze kunnen worden geplaatst bij kinderen van 10 jaar of ouder. Uiteraard worden alle onkosten vergoed! Klik op de foto om alles te lezen over de meisjes!

mia-poes-kattenherplaatsing-ede
Mia is een beeldschoon lapjeskatje uit Ede. Zij zoekt een liefdevol thuis waar al een sociale, zelfverzekerde poes woont (geen kater!) van ongeveer dezelfde leeftijd. Ze kan uitstekend worden geplaatst als binnenkat in een rijtjeshuis, of in een groot appartement met een veilig omheind balkon of dakterras. Honden en kinderen passen niet bij haar, dus het is ook belangrijk dat je geen kinderwens (meer) hebt. Klik op de foto om alles te lezen over mooie Mia!

mongo-kattenliefde-kattenherplaatsing-kattenopvang
Mongo is een beer van een vent van 11 jaar en hij zoekt vanuit de opvang in Cuijk naar een nieuw thuis. Het is een lieve kerel die eventueel kan worden geplaatst bij oudere, rustige kinderen van 10 jaar of ouder. Hij zoekt een thuis zonder honden en zonder katten. Mongo is nog nooit buiten geweest en kan uitstekend worden geplaatst in een thuis met een veilig omheind balkon of dakterras. Klik op de foto om het uitgebreide bericht over deze lieve grote beer te lezen.

bibi-kattenherplaatsing-rhenen (1)
Bibi wordt binnenkort 10 jaar oud. Ze woont in Rhenen en zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen en dus ook bij baasjes zonder kinderwens. Ze wil graag buiten kunnen spelen. Dit zelfstandige meisje is erg lief en zit ‘s avonds graag bij je op schoot! Klik op de foto om alles te lezen over Bibi.

Zoek je kittens? Klik dan hier.

Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!