kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Reageren op de katten die een thuis zoeken is gratis!

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


herplaatsing-juul-ragdoll-kattenherplaatsing-raskat
Juul is een 5-jarige Ragdoll kater (zonder stamboom) uit Amsterdam. Hij zoekt een thuis bij een ervaren kattenbaasje, met fijne buitenruimte waar hij kan jagen en spelen. Hij wil graag een kater-vriendje van ongeveer dezelfde leeftijd, die houdt van wilde spelletjes. 🙂 Juul wil veel aandacht en het liefst de hele dag op schoot, in een thuis zonder kinderen. Klik op de foto om alles te lezen over Juul!

Tom is een prachtige kater van 2 jaar oud en hij woont in Schijndel. Hij kan zowel worden geplaatst als binnenkat, als in een huis met tuin. Hij wil heel graag een kater in zijn nieuwe thuis, van ongeveer dezelfde leeftijd, om vriendjes mee te worden. Hij kan eventueel worden geplaatst bij oudere kinderen. Hij is gewend aan honden! Lees alles over deze lekkere knuffelbeer door op zijn foto te klikken.

dondertje-kat-zoekt-thuis
Dondertje is een onafhankelijk en zelfstandig katertje dat graag buiten speelt en jaagt. Hij zoekt een rustig thuis zonder andere huisdieren, eventueel met oudere kinderen. Hou jij van een vrije geest en wil jij dit knappe mannetje uit Vught een heerlijk leven geven? Lees dan snel alles over hem door op zijn foto te klikken!

herplaatsing-chica-naarden-kattenherplaatsing
Chica is besproken tot nadere kennismaking! Chica is een prachtige gesteriliseerde dame van 13 jaar. Ze komt heel graag buiten en een tuin is voor haar dan ook een must. Ze gaat goed om met andere katten en ze is gewend aan kleine kindjes! Klik op de foto om alles over mooie Chica te lezen.

Pim (6 jaar) is een prachtige rode huiskat en Sem (8 jaar) is een Brits Korthaar zonder stamboom. Ze zoeken samen een thuis waar ze kunnen buiten spelen, zonder honden, katten en kinderen. Klik op de foto om alles over dit mooie setje te lezen!

Nala is besproken tot nadere kennismaking! Nala is een katertje van 1,5 jaar en hij woont in Warnsveld. Hij is gewend aan honden en katten en speelt heel graag! Hij zoekt een thuis waar hij buiten kan spelen, zonder kleine kinderen. Klik op de foto en lees alles over dit jonge katertje!

Luca is besproken tot nadere kennismaking! Luca is een zwarte gecastreerde kater van 6 jaar uit Kerkrade. Hij zoekt een thuis zonder katten, honden en kinderen. Hij kan zowel worden geplaatst als binnenkat als in een nieuw thuis met een tuin. Klik op de foto om alles te lezen over mooie Luca!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!