kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Let op! Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond?
Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt!

introductie van een nieuwe kat

je nieuwe kat laten wennen aan een hond


Reageren op onze katten die een thuis zoeken is gratis!


Het mooie meisje Lucky van bijna 7 jaar kan heel goed met de hond samen, maar niet met andere katten! Ze komt heel graag buiten en kan worden geplaatst bij kinderen ouder dan 10 jaar. Klik op de foto om alles te lezen over Lucky!

Vladimir is een 3-jarige knappe vent uit Almere. Hij zoekt een rustig thuis zonder honden en kinderen, eventueel kan hij worden geplaatst bij een of meer jonge katers (tot 3 jaar oud). Hij komt graag buiten! Klik op de foto om alles te lezen over Vladimir.

Shiva is een poes van 7 jaar en ze woont in Breda. Ze komt heel erg graag buiten en zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen. Klik op de foto om alles te lezen over dit prachtige schildpadpoesje met een unieke blauwe kleur!

Deejay is een suikerkat van 11 jaar en hij woont in Arnhem. Hij kan worden geplaatst bij kinderen ouder dan 4 jaar. Het is een lieve knuffelvent die naar zijn mensen nooit een nageltje verkeerd zet. Met andere katten gaat het niet altijd even goed. Hij kan wél heel goed omgaan met sullige goedzak-katten 🙂 Deejay zoekt een thuis zonder honden en hij wil graag naar buiten, maar kan natuurlijk niet los buiten lopen omdat hij op gezette tijden geprikt moet worden. Klik op de foto om alles te lezen over deze lieve kerel!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je een binnenkat? Ook binnenkatten worden bij ons aangemeld en het is zeker de moeite waard om je in te schrijven voor onze wachtlijst. We verwijzen je ook graag naar deze mooie organisatie, Stichting Zilver in Rotterdam, die alleen huisjes zoekt voor binnenkatten!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!