kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


Prachtige Rumba is een 11-jarige gecastreerde kater uit Utrecht. Hij zoekt een thuis met eventueel al oudere kinderen en zonder andere huisdieren. Lees alles over hem door op zijn foto te klikken!

mykki-hermafrodiet-kater-kattenherplaatsing-kattenvoorlichting
Prachtige Mykki van 4 jaar uit Doesburg is een bijzondere kater, hij is namelijk hermafrodiet (tweeslachtig). Dit brengt wat meer zorg met zich mee dan voor een gemiddelde kat. Zijn vrouwtje kan hem door persoonlijke omstandigheden niet meer de zorg geven die hij nodig heeft. Wil je meer lezen over Mykki? Klik dan op zijn foto!

Sam en Guus zijn Ragdolls, 12 jaar oud, uit Amersfoort. Ze zoeken een rustig thuis zonder honden en zonder kinderen. Ze komen nu graag in de tuin en op het balkon. Klik op de foto om alles over ze te lezen!

aina-herplaatsing-kat-kattenherplaatsing
Aina is een 7-jarige poes uit Groningen die heel erg geniet van buiten spelen. Zij zoekt een boerderij of een groene wijk waar geen kinderen en honden wonen en waar ze ook fijn buiten kan zijn! Klik op de foto van dit mooie meisje om alles over haar te lezen.

pablo-pasa-whiskas-katjes-brits-kortharen-kattenherplaatsing (2)
Pablo en Pasa zijn Brits Kortharen-broertjes met stamboom van 1,5 jaar oud. Ze wonen in Arnhem en zoeken samen een thuis met een goede, catproof omheinde tuin. Klik op de foto om alles over ze te lezen!

herplaatsing-maine-coon-tommy-kattenherplaatsing-oss
Deze prachtige Maine Coon (zonder stamboom) is 7 maanden oud en hij woont in Oss. Tommy zoekt een thuis zonder honden, zonder of met misschien 1 jonge, speelse kat. Kinderen ouder dan 16 jaar zijn geen probleem. Op dit moment is hij een binnenkat. Lees alles over Tommy door op de foto te klikken!

Toet en Sokje zijn zusjes uit Utrecht, 7 jaar oud, gesteriliseerd en gechipt en volkomen gezond. Ze zoeken een rustig thuis zonder honden en katten (waar eventueel al wat oudere kinderen wonen). Ze komen nu af en toe even kort in de tuin om een frisse neus te halen. Klik op de foto van de mooie meisjes om alles over ze te lezen!

Dondertje is een onafhankelijk en zelfstandig katertje dat graag buiten speelt en jaagt. Hij zoekt een rustig thuis zonder kinderen en zonder andere huisdieren. Hou jij van een vrije geest en wil jij dit knappe mannetje uit Vught een heerlijk leven geven? Lees dan snel alles over hem door op zijn foto te klikken!

Deze mooie jongen heet Sem! Deze kater van 5 jaar woont in Leiden. Hij zoekt een rustig thuis waar hij zichzelf kan zijn. Hij wil graag een thuis zonder andere huisdieren en zonder kinderen en hij komt graag buiten. Klik op de foto van Sem om alles over hem te lezen!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


Wil je graag advies waar je een kitten of volwassen kat kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje o.v.v. je woonplaats naar contact@kattenherplaatsing.nl


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!