kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Let op! Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond?
Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt!

introductie van een nieuwe kat

je nieuwe kat laten wennen aan een hond


Reageren op onze katten die een thuis zoeken is gratis!


Sinku is een prachtige en superlieve Noorse Boskat zonder stamboom. Ze is 12 jaar en woont in Tiel. Ze kan uitstekend worden geplaatst bij andere katten, het is een heel sociale poes. Ze zoekt een thuis zonder honden en kan eventueel worden geplaatst bij oudere, verantwoordelijke kinderen. Een 100% catproof omheinde tuin, balkon of dakterras is een vereiste voor Sinku. Ze gebruikt medicatie en dieetvoer dus het is belangrijk dat je voldoende budget hebt hiervoor. Klik op de foto voor de uitgebreide tekst over deze lieve poes!

kin-kattenherplaatsing-heino-kattenkeet
Deze jonge zwarte panter van 3 jaar heet Kin. Dit zachtaardige en stressgevoelige mannetje heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven en verblijft nu in de opvang in Heino. Daar doet hij het heel erg goed en nu gaan we samen op zoek naar een forever home voor Kin! Hij komt graag buiten en een kattenluik is voor hem heel erg fijn. Kin zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen. Klik op de foto om alles te lezen over deze mooie jongen!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je een binnenkat? Ook binnenkatten worden bij ons aangemeld en het is zeker de moeite waard om je in te schrijven voor onze wachtlijst. We verwijzen je ook graag naar deze mooie organisatie, Stichting Zilver in Rotterdam, die alleen huisjes zoekt voor binnenkatten!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!