kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. Alle volwassen dieren zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


spike-herplaatsing-witte-kat-kattenherplaatsing-profielfoto
Deze knappe witte knul van 2 jaar zoekt een thuis bij een andere kat van zijn leeftijd of iets jonger. Hij is ook gewend aan honden. Spike kan alleen worden geplaatst bij oudere, verantwoordelijke kinderen. Hij is ontzettend lief, zachtaardig, speels en makkelijk in de omgang. Spike is in de opvang bij Marieke in Cuijk. Klik op zijn foto om zijn uitgebreide tekst te lezen!

joep-lola-herplaatsing-britse-kortharen-kattenherplaatsing (1)
Britse Kortharen Joep en Lola wonen in Arnhem en zoeken samen een thuis zonder kinderen en zonder andere huisdieren. Misschien wel bij jou? 🙂 Klik op hun foto om alles over ze te lezen.

Vayenne-herplaatsing-kat-kattenherplaatsing (3)
Vayenne is een prachtige poes van 4,5 jaar en ze woont in Berghem (bij Oss). Ze zoekt een rustig thuis zonder andere huisdieren waar ze fijn kan buitenspelen. Ze is gewend aan oudere kinderen. Klik gauw op haar foto om alles over deze mooie mademoiselle te lezen! 🙂

anil-lina-setje-oriental-oosterse-korthaar-ebony-witte-poes-kattenherplaatsing (3)
Dit zijn Anil (Oriental Ebony kater met stamboom) en Lina (witte poes), 8 jaar oud. Zij wonen in Antwerpen (België) en zoeken samen een thuis in verband met ernstige gezondheidsklachten van hun baasje. Klik op de foto om alles over ze te lezen!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


Wil je graag advies waar je een kitten of volwassen kat kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje o.v.v. je woonplaats naar contact@kattenherplaatsing.nl


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!