kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. Alle volwassen dieren zijn ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking.

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


amie-stichting-beertje-kattenherplaatsing
Wij werken graag samen met andere organisaties om wat moeilijker plaatsbare katten een podium te geven. Dit is Amie! Deze 10-jarige poes heeft suikerziekte en verblijft bij Stichting Beertje in Maarn. Klik gauw op haar foto om alles over haar te lezen!

anil-lina-setje-oriental-oosterse-korthaar-ebony-witte-poes-kattenherplaatsing-foto
Dit zijn Anil (Oriental Ebony kater met stamboom) en Lina (witte poes), 8 jaar oud. Zij wonen in Antwerpen (België) en zoeken samen een thuis bij iemand die interesse heeft in rauw voeren en homeopathie. Klik op de foto om alles over ze te lezen!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je kittens? Klik dan hier.

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


Wil je graag advies waar je een kitten of volwassen kat kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje o.v.v. je woonplaats naar contact@kattenherplaatsing.nl


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!