kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Reageren op de katten die een thuis zoeken is gratis!

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


Mamba is een prachtige schildpadpoes en ze woont in Amsterdam. Ze zoekt een nieuw thuis zonder andere katten en zonder honden. Kinderen van 10 jaar of ouder zijn geen probleem. Een veilig omheind balkon of dakterras is voldoende buitenruimte voor Mamba. Klik op de foto om alles over haar te lezen!

poes-lucky-eemdijk-langharige-kat-kattenherplaatsing
Lucky is een 5-jarige langharige poes (mogelijk een kruising Noorse Boskat). Zij zoekt een thuis zonder kinderen. Een of meer zachtmoedige, sociale katten zouden fijn voor haar zijn en ook met “katvriendelijke” honden kan ze samen. Het is belangrijk voor Lucky dat de tuin volledig catproof omheind is of dat je een kattenren hebt. Klik op de foto om alles te lezen over Lucky uit Eemdijk!

Coco is een prachtige kater van 5 jaar, met twee verschillende kleuren ogen. Hij is NIET doof! Hij zoekt een thuis zonder kinderen en zonder andere katten, bij voorkeur in een buurt waar weinig katten wonen. Hij wil graag buiten kunnen spelen. Klik op de foto om alles te lezen over deze beeldschone jongen uit Nijmegen!

Coosje is een poes van 6 jaar uit Deurne. Ze zoekt een fijne buitenplek of een thuis (met tuin of waar ze veilig vrij buiten kan spelen) bij ervaren kattenbaasjes zonder kinderen en zonder andere huisdieren. Klik op de foto om alles te lezen over Coosje!

pitertje-kattenherplaatsing-workum (1)
Deze mooie jongeman van 5 jaar heet Pitertje en hij woont in Workum (Friesland). Hij zoekt een thuis zonder andere katten. Hij kan heel goed samen met kinderen van alle leeftijden! Pitertje wil graag naar buiten kunnen in zijn nieuwe thuis. Klik op zijn foto om alles over hem te lezen.

blackie-stichting-knarrekat-kattenherplaatsing-4
Blackie is een probleemloos, sociaal katertje van 1 jaar oud. Door persoonlijke omstandigheden is afstand van hem gedaan en hij verblijft in de opvang bij Stichting Knarrekat. Deze leuke jongen kan worden geplaatst bij kinderen van alle leeftijden en een thuis met een of meer jonge katers zou hij erg gezellig vinden. Ook honden zijn geen probleem. Hij wil graag buiten spelen, maar hij is zo jong en onbevreesd, dat het dan buiten wel veilig en rustig moet zijn. Een catproof omheinde tuin is natuurlijk ook zeker een goede optie voor hem. Klik op de foto om alles te lezen over Blackie uit Arnhem!

Kaz is een poes van 10 jaar, ze woont in Rotterdam en ze zoekt een nieuw thuis waar ze lekker kan buitenspelen. Ze kan goed omgaan met kinderen van alle leeftijden en ook andere katten vindt ze heel gezellig. Klik op de foto om alles te lezen over Kaz!

zipper-zwarte-kater-rotterdam-kattenherplaatsing
Zipper is een zwarte schoonheid van 2 jaar. Deze kater woont in Rotterdam en zoekt een fijn thuis zonder kinderen, waar hij kan buiten spelen. 1 andere jonge, speelse kater zou voor hem een optie kunnen zijn, maar hij kan ook alleen worden geplaatst. Klik op de foto om alles te lezen over Zipper!

finn-kattenherplaatsing-alphen-noord-brabant
Finn is een kater van 7 jaar oud en hij woont in Alphen (NB). Hij komt graag los buiten en zoekt een thuis zonder honden, katten en kinderen. Klik op de foto om alles te lezen over mooie Finn!

bayley-kattenherplaatsing-enschede-adoptiekat (1)
Bayley uit Enschede is een poes van net 8 jaar oud. Deze binnenkat zoekt een thuis zonder kinderen en zonder andere katten. Een of meer “katvriendelijke” honden zijn zeker een optie voor haar! Klik op de foto om alles te lezen over Bayley!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je een binnenkat? Ook binnenkatten worden bij ons aangemeld en het is zeker de moeite waard om je in te schrijven voor onze wachtlijst. We verwijzen je ook graag naar deze mooie organisatie, Stichting Zilver in Rotterdam, die alleen huisjes zoekt voor binnenkatten!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!