kat zoekt thuis

Kat zoekt thuis!

Kat zoekt thuis: een actueel overzicht van de katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die een nieuw thuis zoeken. Deze katten verblijven bij de eigenaar. De volwassen dieren zijn doorgaans ingeënt, gecastreerd / gesteriliseerd en behandeld tegen wormen en vlooien. De meeste katten zijn ook gechipt. Bij iedere kat die een thuis zoekt, staat alle gezondheidsinformatie er duidelijk bij in hun eigen bericht.

Heb je interesse om een kat te adopteren? Via e-mail krijg je snel een reactie van ons met de contactgegevens van de eigenaar, zodat je een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Reageren op de katten die een thuis zoeken is gratis!

Heb je al een of meer katten in huis? Of een hond? Lees dan van tevoren hoe je de introductie op de beste manier aanpakt. Klik daarvoor hier.


Deze prachtige zwart-witte poes heet Bayley, 7 jaar oud en ze woont in Enschede. Ze zoekt een thuis zonder katten en ze wil heel graag kunnen buitenspelen. Honden die aan katten gewend zijn, kunnen een optie zijn voor haar en oudere kinderen zijn ook geen probleem. Klik op de foto om alles te lezen over Bayley!

lilly-herplaatsing-kruising-langhaar-ijmuiden-kattenherplaatsing (2)
Lilly is een prachtige kruising langhaar van 12 jaar oud en ze woont in IJmuiden. Ze zoekt een thuis zonder honden en zonder andere katten. Het liefst een nieuw huisje zonder kinderen, in overleg zou een thuis met al oudere, rustige/verantwoordelijke kinderen een optie voor haar kunnen zijn. Ze wil in haar nieuwe huis heel graag naar buiten kunnen. Klik op de foto om alles te lezen over Lilly!

betty-boop-liefdevol-thuis-gezocht-bange-kat
Betty Boop (Boopie) is een bangerik van 12 jaar oud. Ze zoekt een thuis zonder andere huisdieren en zonder kinderen, waar ze zichzelf mag zijn. Ze blijft nu alleen binnen, een thuis met een veilig omheind balkon is voor haar ook een optie. Deze schuwe poes zoekt helaas een thuis omdat haar eigenaresse ernstige gezondheidsproblemen heeft. Om die reden is ze in maart 2020 liefdevol opgevangen bij Stichting SOS Kit en Kat in Enschede en ze blijft tot eind augustus bij ons op de website staan, in de hoop dat we toch nog een echt forever home voor dit lieve poesje vinden! Klik op de foto om alles te lezen over Boopie, die een kans verdient op een rustig thuis!

Hebben wij nu geen volwassen kat die bij je past? Houd onze website in de gaten of stuur je gegevens in voor onze wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kat wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet!


Zoek je een binnenkat? Ook binnenkatten worden bij ons aangemeld en het is zeker de moeite waard om je in te schrijven voor onze wachtlijst. We verwijzen je ook graag naar deze mooie organisatie, Stichting Zilver in Rotterdam, die alleen huisjes zoekt voor binnenkatten!


Zoek je kittens? Klik dan hier.
Wil je graag advies waar je een kitten kunt vinden in jouw eigen regio? Stuur een mailtje voor gratis tips en vermeld daarbij je woonplaats: contact@kattenherplaatsing.nl

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat


logo-stichting-dierenasiels-en-internet-kattenherplaatsing-nl

Alle dierenasiels in Nederland en België
Klik hier om naar de website te gaan


In dit bericht vind je alle katten die wij met succes hebben bemiddeld
naar een nieuw thuis!