Kattenherplaatsing.nl bestaat 1 jaar!

kattenherplaatsing-kattenvoorlichting-kattengedrag-kattenvoeding-kat-kitten-kittens-adopteren

Kattenvoorlichting & Kattenherplaatsing.nl bestaat 1 jaar!

Op 1 september 2018 was het dan zover: Marieke begon voor zichzelf. Vandaag bestaat Kattenvoorlichting & Kattenherplaatsing.nl dus 1 jaar!


Hoe het begon

Marieke heeft 15 jaar voor een bekende Nijmeegse kattenstichting gewerkt, waarbij ze ongelofelijk veel klanten heeft voorzien van voorlichting en persoonlijk advies. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring met het succesvol herplaatsen van katten via de stichting. Door haar sterk geschreven, wervende teksten waarin geen enkel stukje informatie over de katten ontbrak, was iedere kat die naar een nieuw baasje verhuisde, de juiste match!

Kattenvoorlichting & Kattenherplaatsing.nl

kattenherplaatsing-kattenvoorlichting-kattengedrag-kattenvoeding-kat-kitten-kittens-adopteren

Nadat Marieke en Karin stopten bij de stichting, begon Marieke voor zichzelf. De prettige wijze van samenwerking met Karin Everraert werd bij deze nieuwe onderneming gelukkig voortgezet. 🙂 Samen vormen we een krachtig team dat het welzijn van katten op de eerste plaats heeft staan. Karin en Marieke geven allebei gratis persoonlijk advies over katten. Marieke schrijft daarnaast informatieve artikelen over kattengedrag, kattenverzorging, kattenvoeding, huisvesting en kattenwelzijn voor websites en niet-digitale media. Marieke is ook vaste gastschrijver voor o.a. de wijkkrant van Padbroek in haar woonplaats Cuijk.

De successen

Na de grote successen die Karin en Marieke al eerder hadden behaald voor de stichting, begonnen ze voor Kattenherplaatsing.nl opnieuw. Een nieuwe Facebookpagina met nul volgers. Een leeg Twitteraccount. Een nieuw account op Instagram. Het succes op Facebook heeft ons overweldigd en is hoofdzakelijk te danken aan Karin. Onze volgers genieten van haar dagelijkse goedemorgen-plaatje, haar persoonlijke aandacht voor iedereen en haar interesse in het wel en wee van de katten van onze volgers. Karin en Marieke posten dagelijks interessante informatie op de Facebookpagina over katten en dit wordt erg gewaardeerd door onze volgers!

Advies van Karin over kattengedrag

Karin en Marieke zijn dagelijks aanwezig op Facebook en ook daar komen in de inbox veel vragen binnen. Omdat Karin bijna is afgestudeerd als kattengedragstherapeut aan de Tinley Academie, heeft ze veel mensen kunnen helpen met deskundig en goed onderbouwd persoonlijk advies over kattengedrag.

Karin’s Kattenwinkel

karins-kattenwinkel-kattenvoorlichting-verkoop-spulletjes-katten

 

 

 

 

 

 

De bergen werk die Karin dagelijks verzet vinden bij Karin – net als bij Marieke – hoofdzakelijk plaats áchter de schermen. Karin heeft een succesvolle webshop, Karin’s Kattenwinkel, waar ze de leukste spulletjes verkoopt voor katten en baasjes.

Bach Bloesem-therapeut

Ook al heeft Karin het superdruk als kattenoppas in Nijmegen en was ze nog aan het studeren om kattengedragstherapeut te worden, tussendoor deed ze óók nog de opleiding om Bach Bloesem-therapeut te worden! Ze heeft al heel veel baasjes kunnen helpen. Met name de speciaal samengestelde remedie om katten te helpen tijdens Oud & Nieuw – om hun vuurwerkangst te overwinnen – was een enorm succes. Karin zal hier ieder jaar weer tijdig aandacht aan besteden om zoveel mogelijk bange katten te helpen de nare periode met vuurwerk te doorstaan.


De statistieken

De statistieken, altijd leuk!


Katten in de bemiddeling voor herplaatsing

Belangrijker is natuurlijk hoeveel katten we hadden voor bemiddeling bij herplaatsing. Dat is ongelofelijk. Marieke’s eerdere successen, haar grote netwerk én gevestigde reputatie in kattenland hebben haar gevolgd naar Kattenherplaatsing.nl Er zijn in dit jaar 44 katten in de bemiddeling geweest voor herplaatsing (de koppeltjes die samen een thuis zoeken, tellen we hierbij als 1 kat!). 9 van de katten in de bemiddeling zijn op dit moment nog op zoek naar een thuis.

successen-succesvolle-kattenherplaatsingen-kattenherplaatsing-1-jaar

Alle katten die succesvol herplaatst zijn, staan met hun foto en link naar hun eigen bericht op deze pagina. Dit bericht blijven we steeds updaten met nieuwe successen!


Kattenvoorlichting.nl

Onze website is ook vindbaar onder de naam Kattenvoorlichting.nl En dat maakt tevens het grootste deel uit van onze werkzaamheden. Iedereen kan bij ons terecht voor gratis persoonlijk advies op maat. En wat is daar veel gebruik van gemaakt! Dagelijks beantwoorden we tientallen mails en privéberichten op Facebook van mensen met allerhande vragen over katten. Ontzettend mooi en dankbaar werk, zéker als het probleem van kattenbaasjes wordt opgelost.

Informatieve artikelen

Tussen het enorm drukke dagelijkse e-mailverkeer en de uren die Marieke besteedt aan de katten die een thuis zoeken, bleef ze ook nieuwe informatieve artikelen schrijven over katten. Inmiddels staan er 115 artikelen met katteninformatie op de website, die erg goed gevonden worden in Google en waar we veel gerichte vragen over krijgen. Marieke raakt nooit uitgeschreven over katten en nieuwe artikelen blijven verschijnen! 🙂


Gratis tips om een kitten te vinden in je eigen buurt

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat-prijslijst

 

 

 

 

 

 

In januari kregen we – zoals ieder jaar – enorm veel vraag naar kittens. We hebben toen herhaaldelijk advertenties gepost op Marktplaats om mensen te helpen een kitten te vinden bij een asiel of organisatie in hun eigen buurt. In januari zijn er natuurlijk nog maar weinig kittens te krijgen en daar hebben we geïnteresseerden uitleg over gegeven.

Met deze gratis dienst proberen we meer mensen naar de asiels en opvangorganisaties te krijgen, waar het hele jaar door ontzettend veel katten zijn die een thuis zoeken. Deze actie was een daverend succes en zullen we ieder jaar vanaf januari herhalen. Het is verbazend dat zoveel mensen de weg naar een asiel of dierenhulporganisatie in hun eigen buurt niet weten en wij zijn heel blij ze daarmee te kunnen helpen! De berichten op Marktplaats zijn duizenden keren bekeken en de reacties op die advertenties waren ontelbaar. Marieke heeft iedereen persoonlijk geantwoord en mensen waren er blij mee. 🙂


Samenwerking

Samenwerken met andere deskundigen en kattenorganisaties hebben Karin en Marieke altijd graag gedaan. We beschikken over een enorm netwerk van deskundigen met wie we goede contacten onderhouden. We weten altijd naar wie we kunnen verwijzen op een specifiek kattenvakgebied. Voor onze klanten erg fijn! Ook geven we andere organisaties en kattendeskundigen graag een platform op onze website. Je vindt bij ons dan ook verschillende interviews met kattendeskundigen en artikelen waarin we goede organisaties in de schijnwerpers zetten.


Bedankt allemaal!

Bedankt allemaal voor jullie fantastische steun. Van dit succes binnen 1 jaar tijd hadden we niet durven dromen. Karin en Marieke gaan door met voorlichten, het verstrekken van gratis informatie, het deskundig herplaatsen van katten en het professioneel begeleiden van baasjes. En natuurlijk gaan we door met alle andere leuke dingen die we organiseren; de winacties op Facebook, het organiseren van lezingen en nog veel meer. Volg ons op Facebook om niets te missen!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!