Kattenherplaatsing.nl in de media

Kattenherplaatsing.nl in de media

De informatieve artikelen over katten van Marieke verschijnen regelmatig in de media. Zij is gastblogger en geeft ook kattenvoorlichting door voor iedere editie van de wijkkrant Padbroek Cuijk informatieve artikelen over katten in te zenden. In dit bericht vind je een overzicht van de verschijningen van Kattenherplaatsing.nl in de media!


Publicatie in wijkkrant Padbroek – januari 2020

Helaas denken veel mensen (en zelfs artsen!) dat de kat de deur uit moet als een vrouw zwanger is. Dat is helemaal niet nodig! Ook hierover schreven we voor de Wijkkrant Padbroek. Lees er hier alles over.


Wijkkrant december 2019

In de wijkkrant van december 2019 hebben we aandacht besteed aan het verhuizen met je kat, voor de meeste katten een stressvolle gebeurtenis! Wat zijn aandachtspunten bij een verhuizing met je kat? Het leesbare artikel vind je hier.


Kattenlezing in de wijkkrant

In oktober 2019 was er in de Wijkkrant Padbroek aandacht voor de kattenlezing die we organiseren in november 2019!


Pas op voor de eikenprocessierups!

In juni 2019 hebben we voor Wijkkrant Padbroek geschreven over de eikenprocessierups en de gevaren die er zijn voor honden en katten. Op onze website kun je het artikel hier lezen.


Ongeschikte schoonmaakmiddelen voor huishoudens met huisdieren

Dat was de titel van het artikel dat we hebben ingezonden voor de Wijkkrant Padbroek van maart 2019! Het artikel over schoonmaakmiddelen, welke je wel en welke je juist niet kunt gebruiken in een thuis met katten, kun je hier lezen.


Wat kan Kattenherplaatsing.nl voor jou betekenen?

Dat was het onderwerp van het artikel dat op 31 januari 2019 in de Wijkkrant van Padbroek Cuijk verscheen. Het artikel is hier online goed te lezen.


Kattenherplaatsing.nl in het Cuijks Weekblad

Een hoogtepunt voor ons was een prachtig interview in het Cuijks Weekblad, dat verscheen op 8 januari 2019.

2019-01-08-cuijks-weekblad-interview-marieke-van-de-weijer-kattenherplaatsing
Klik op de foto voor een leesbare versie van het interview

Inzendingen wijkkrant Padbroek

november 2018: tips tegen vuurwerkangst bij honden en katten Klik op de foto’s voor een vergroting


oktober 2018: iets geregeld in het geval van jouw overlijden? Klik op de foto’s voor een vergroting


Advertenties

In oktober 2018 en in januari 2019 is onze advertentie geplaatst in het boekje van Amivedi. Dit bewaarboekje verschijnt in een oplage van 10.000 stuks en wordt verspreid door heel Nederland. Het is ook online te bestellen waarmee je het goede werk van Amivedi steunt! Klik op de foto’s voor een vergroting.

 

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!