Kitten Beau heeft een gouden mandje

Kitten Beau heeft een gouden mandje

herplaatsing-beau-kitten-kattenherplaatsing-kat-adoptie (1)


Update 11 augustus 2019

We waren benieuwd hoe het zou gaan met kleine Beau in zijn nieuwe thuis. En we kregen een heel fijne update met schattige foto’s! Fijn dat het zo goed met je gaat, lieve Beau! ♥

Beau doet het hartstikke goed; eet en drinkt goed, speelt veel, hij is zo ontzettend lief en dankbaar. We zijn nog steeds bezig met de introductie, meermalen per dag kleine momentjes en dit gaat gelukkig goed.  Hij vermaakt zich ook prima alleen, speelt overal mee en hij is close met mijn dochter; op haar kamer staat alles voor hem en hij slaapt bij haar in bed. Straks mag hij zelf kiezen uiteraard.

De heerlijke foto’s (klik op de foto voor een vergroting)


Update 1 augustus 2019

Zoals wij al verwachtten – en waarvoor we de eigenaresse ook hebben gewaarschuwd – is het helemaal misgegaan tussen de oudere kat en het kitten. Doorgaans gaat het niet goed om een jonge kitten met veel energie te plaatsen bij een oudere kat en ook in dit geval is het niet goed gegaan. Als je graag een kitten bij je oude kat wil plaatsen, kies dan altijd voor 2 kittens, zodat ze elkaar bezig kunnen houden. Een oudere kat kan nooit voldoen aan de energiebehoefte van een jong kitten.

Gelukkig waren er een aantal zeer geschikte geïnteresseerden die hadden gereageerd op Beau en bij een van hen zal hij nu zijn gouden mandje krijgen. ♥


Update 25 juli 2019

We hebben ontzettend veel reacties gekregen op lieve, mooie Beau. Het kitten zoekt voorlopig even geen gouden mandje. De oudere kat lijkt te ontdooien en de eigenaresse wil het toch nog een paar weken aankijken of het goed zal komen tussen deze twee. Mocht dat niet zo zijn, dan zijn er twee kandidaten die erboven uit sprongen en met wie de eigenaresse contact zal opnemen voor een kennismaking. Beau is dus niet meer op zoek naar een gouden mandje!


Arnhem, 21 juli 2019

Dit lieve, vertederende mannetje is Beau!

Hij is een beeldschoon wit-grijs kitten. Op 29 juli wordt hij 9 weken oud. Zijn vrouwtje heeft hem gekozen als maatje voor haar 11-jarige kat, die heel veel verdriet had van het overlijden van zijn vriendje. Het vrouwtje heeft erg veel kennis van katten en heeft de introductie op de juiste manier aangepakt. Maar helaas, de oudere kat Smiley heeft geen behoefte aan een jong vriendje. Hij is er niet blij mee en irriteert zich vooral aan de blije uitnodigingen van Beau om te spelen. Smiley wil rust en in stilte zijn verdriet om het verlies van zijn maatje verwerken. In zijn kattenhart is geen plek voor een jong klein ventje dat de hele dag wil spelen.

herplaatsing-beau-kitten-kattenherplaatsing-kat-adoptie

Beau is niet alleen prachtig maar hij heeft ook een fantastisch karakter. Hij is ontzettend nieuwsgierig naar alles wat je doet en wil overal bij zijn. In het nest is hij opgegroeid met een (erg druk) kindje van 5 jaar en met een nog drukkere chihuahua. Hij is dus perfect gesocialiseerd, niet bang en heel erg mensgericht. Op 29 juli krijgt hij zijn 1e inenting, hij is dan 9 weken oud, en daarna kan hij naar zijn gouden mandje verhuizen! Hij wil heel graag een thuis met een jonge, energieke kattenvriend, als er honden of kinderen wonen die lief zijn voor dieren, dan is dat alleen maar extra leuk voor Beau.

herplaatsing-beau-kitten-kattenherplaatsing-kat-adoptie

Beau in het kort

 • kitten
 • kater
 • grijs-wit
 • op 29 juli wordt hij 9 weken oud
 • hij komt op dit moment niet buiten
 • het mannetje gebruikt netjes de kattenbak
 • in het nest is hij gewend aan een jong kindje (5 jaar) en hij heeft een chihuahua leren kennen. We verwachten dan ook dat hij geen problemen zal hebben met kinderen of “katvriendelijke” honden. Jonge kinderen moeten uiteraard goed worden begeleid in de omgang met huisdieren!
 • het is belangrijk voor Beau dat er in zijn nieuwe thuis minimaal 1 jong kattenvriendje woont met wie hij kan spelen. Ook met de komst van een kitten is het belangrijk de introductie op de juiste manier aan te pakken, zodat jouw eigen kat(ten) en evt. hond(en) vriendjes kunnen worden met kleine Beau. Hoe je dieren op de juiste manier met elkaar laat kennismaken, lees je hier.
 • als jouw thuis aan de wensen van Beau voldoet, dan zou hij kunnen opgroeien als binnenkat, een afgezet balkon zou natuurlijk heel fijn zijn voor hem
 • heb je een tuin of veilige woonomgeving waar hij later als hij groot is kan buitenspelen? Dat zal hij ook vast fijn gaan vinden!
 • Beau is een lekker knuffelmannetje, hij is ontzettend lief en aanhankelijk naar zijn vrouwtje
 • hij komt graag op schoot
 • hij laat zich zonder problemen optillen
 • Beau is erg speels, onderzoekend, energiek en nieuwgierig
 • hij is netjes preventief behandeld tegen vlooien en wormen
 • op 29 juli krijgt hij zijn eerste inenting bij de dierenarts
 • als jij binnenkort zijn nieuwe eigenaar wordt, dan komt de 2e vaccinatie op de leeftijd van 12 weken voor eigen rekening. Wij vinden het uiteraard heel erg belangrijk dat hij die krijgt, zodat hij een goede, stabiele start maakt in het leven!
 • omdat we alleen serieuze reacties willen op Beau, vragen we een bedrag van € 50,- voor de overname van dit ventje (te voldoen aan de eigenaar)
 • zoals voor alle katten die via ons worden bemiddeld geldt een proeftijd van 1 maand, als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaat Beau terug naar zijn vrouwtje en dan zoeken wij opnieuw naar een thuisBeau woont in Arnhem bij zijn vrouwtje.

herplaatsing-beau-kitten-kattenherplaatsing-kat-adoptie

We zoeken een 100% passend thuis voor Beau

Je kunt je misschien voorstellen dat het vrouwtje heel erg veel verdriet heeft van deze beslissing. Ze heeft Beau gekozen, hem liefdevol opgenomen bij haar thuis en zij hoopte met Smiley en Beau samen gelukkig oud te worden. Omdat Beau zo’n ontzettend lief en leuk ventje is, is zijn vrouwtje zich binnen korte tijd erg aan hem gaan hechten. We zoeken dan ook een thuis dat 100% past bij Beau, zodat zijn eigenaresse hem met een gerust gevoel kan laten verhuizen. Heb je interesse in dit leuke mannetje? Neem dan gauw contact met ons op voor de gegevens van zijn eigenaar en vertel ons hoe jouw thuissituatie eruitziet en waarom jij Beau het allerbeste thuis kunt geven! ♥

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!