Kitten Mino heeft een thuis

Kitten Mino heeft een thuis

mino-herplaatsing-kitten-poesje-kattenherplaatsing


Update 16 oktober 2019

De proeftijd van Mino is voorbij en we waren natuurlijk heel erg benieuwd hoe het met het kleine meisje gaat! We kregen een fijne update van de nieuwe baasjes. Wat is ze al groot geworden!

“Hoi Marieke,

Het gaat heel goed met Minou. Ze is een echte dondersteen en nergens bang voor. Alleen een beetje voor haar grote zus omdat die in het begin tegen haar gromde. Maar nu snapt ze niet dat ze nu wel wil spelen. Maar haar grote broer (de rode kater) is haar grote vriend. Daar heeft ze elke avond een stoeipartij mee.

Ze heeft een paar weken haar 1e inenting gehad wat erg pijnlijk voor haar was (en mij). Maar was denk ik ook omdat dat nieuw was voor haar. Ze mag ook soms met de andere twee de tuin in, wat ze fantastisch vind.  De katten mogen alleen naar buiten als wij er bij zijn. Het is een geslaagde plaatsing.

Hierbij een paar foto’s van haar met haar grote zus (de grote versie van Minou).

Hoe gaat het met Minou: bij de 1e ontmoeting was het al duidelijk dat ze nergens bang voor is en heel ondernemend is. We hadden een rustige wenperiode ingepland voor met haar nieuwe grote broer en zus, maar zij wilde heel snel kennismaken. Net als haar grote zus is ze helemaal weg van balletjes en de laserpen. Maar ook nog steeds van melk. Ze hoort het koffiezetapparaat en weet dat daar opgeklopte melk uitkomt. Ook heeft ze van haar grote broer geleerd om uit de kraan te drinken bij de wasbak. Als ze s avonds na het speeluurtje met haar broer en ander speelgoed klaar is, kan ze heel knus bij je komen liggen om te kroelen en in slaap te vallen.”


Update 18 september 2019: kitten Mino heeft een thuis!

We kregen een heel mooie mail van geïnteresseerde mensen:

“Ik zag jullie bericht dat Mino een huisje zoekt. Wij hebben een rode kater van ong 5 jaar en een zwart/witte poes van 3 jaar maar is nog een kitten in alles wat ze doet. Ik zou voor haar graag een speelvriendje of vriendinnetje willen. Want de kater wil toch iets meer rust en speelt niet zo vaak meer met haar. Onze poes is al een tijdje bij ons maar is nog een beetje terughoudend naar onze handen. Wel als we haar speeltje vasthebben dan mag je haar rug/kontje strelen. Maar onze kater is niet van onze schoot af te slaan (geheel het tegenovergestelde) ook buikkroelen vindt hij heerlijk.
Zou Mino bij ons thuis willen komen wonen?
Oja wij hebben een tuin met een hoge schutting rondom en de katten gaan alleen naar buiten als wij ook in de tuin zijn. Verder zijn wij ook gewend aan katten met een rugzakje. Zo hebben wij een kat op leeftijd opgevangen die ziek was en helaas niet meer is hersteld. 🙁
Mino zal door ons gevaccineerd en gechipt worden en liefdevol opgevangen worden.”

Dat klinkt natuurlijk echt als een gouden mandje voor kleine Mino en na een succesvolle kennismaking is het meisje verhuisd! Heel veel geluk lieve kleine meid! <3


Cuijk, 13 september 2019

Mino is een beeldschoon zwart-wit kitten, geboren op 30 april 2019. Dit poesje zoekt een thuis in verband met persoonlijke omstandigheden van het gezin, waardoor ze daar helaas niet kan blijven.

Mino

 • 4 maanden oud, geboren op 30 april 2019
 • poesje
 • zwart-wit
 • ze komt graag in de tuin maar is nog jong genoeg om te wennen als binnenkat of in een thuis met een balkon
 • een ander kattenvriendje van dezelfde leeftijd zou heel fijn voor haar zijn
 • ze is gewend aan oudere kinderen
 • goed gesocialiseerd in het gezin van 4 mensen
 • ze is niet bang voor vreemde mensen, er komt regelmatig visite over de vloer, ook met jonge kinderen
 • het is een erg lief poesje
 • knuffelen vindt ze wel leuk maar meestal wil ze liever spelen
 • erg speels en ondernemend
 • Mino is meerdere keren ontwormd en ontvlooid
 • ze zal nog gevaccineerd moeten worden
 • ze komt op schoot en laat zich zonder problemen optillen
 • aan de overname van Mino zijn kosten verbonden, te voldoen aan de eigenaar. We vragen voor Mino een symbolisch bedrag van € 10,- omdat we niet willen dat ze gratis weggaat en daardoor in verkeerde handen valt
 • dit poesje woont in Cuijk (Noord-Brabant)

Schattige video

Wil je jouw gezin verrijken met dit lieve kitten?

Heb je zelf een of meerdere kittens/jonge katten en wil je jouw gezin verrijken met lieve Mino? Stuur ons dan een berichtje en vertel ons wat je dit kitten kunt bieden. We brengen je dan in contact met haar baasjes!

Ben je tevreden Marieke’s voorlichting? Steun mij GRATIS en shop bij Zooplus!