opvang

Opvang

Helaas is het niet altijd mogelijk dat je kat bij jou blijft wonen en in dat geval is herplaatsing vanuit huis, zoals wij dat aanbieden, geen optie. Als je op zoek bent naar opvang van jouw kat (of katten) dan verwijzen we je graag naar deze goede, betrouwbare organisaties!


logo-bevordering-huisdierenwelzijn-kattenherplaatsing-voorlichting-samenwerking
Opvang in een pleeggezin van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Kan je kat niet bij jou thuis blijven wonen? Informeer dan bij Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn of zij een pleeggezin in jouw regio hebben waar je kat terecht kan. Deze stichting biedt diverse diensten voor huisdiereigenaren. Opvang is een landelijk hulpproject en bestaat uit duizenden vrijwilligers die bereid zijn om in hun eigen woonplaats te helpen met de verzorging van een huisdier. Dit betreft zowel verzorging aan huis als opvang in een pleeggezin. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij deze organisatie via deze link.


De beste kattenpensions

Verblijf in een kattenpension is voor een kat bepaald geen vakantie. Het liefst blijft een kat in zijn eigen, vertrouwde omgeving. Is het toch nodig om je kat ergens onder te brengen? Bijvoorbeeld omdat je huis wordt verbouwd en je kat erg veel stress ondervindt van de herrie en de werklui? Informeer dan bij een van onderstaande kattenhotels. Van kattenpensions zoals deze zijn er nog maar heel weinig in Nederland. Dit zijn kattenhotels waar je kat een eigen ruimte krijgt zónder vreemde katten. Vaak kun je ook nog kiezen voor een kattenkamer met een aangrenzende buitenruimte. Dat is heel erg fijn als jouw kat gewend is om een frisse neus te halen. Wij bevelen onderstaande kattenhotels van harte aan. Kijk op de websites voor meer informatie.


catsonly_logo-kattenhotel-kattenpension-kattenherplaatsing-nl

Cats Only kattenhotel is een prachtig kattenhotel in Gemert waar je kat een eigen kamer met buitenruimte krijgt! Er zijn ook speciale kamers voor binnenkatten, met uitzicht. Er verblijven géén honden in dit pension, ook dat is een groot voordeel.


kattenkeet-heino-logo-minikattenhotel-kattenherplaatsing-nl
Kattenkeet is een minihotel voor katten in Heino (Overijssel) waar je kat een eigen kamer met buitenren krijgt! Er verblijven géén honden in dit pension. Dat is voor je kat heel fijn!


stichting-queri-logo-opvang-kattenvoorlichting-kattenherplaatsingStichting Queri in Oostwold (Groningen) is een kleinschalig pension waar je kat een eigen ruimte krijgt, zonder vreemde katten.
Stichting Queri


dikketje-dap-speciale-opvang-medisch-kattenvoorlichting-kattenherplaatsing

Het katten zorghotel Eindhoven maakt deel uit van de dierenkliek Dikketje Dap en is een gespecialiseerde kleinschalige opvang voor de kat die (eventueel) medische zorg nodig heeft.
Katten zorghotel Dikketje Dap


knarrekat-opvang-oude-katten-kattenvoorlichting-kattenherplaatsingStichting Knarrekat vangt zeer oude – en daardoor onplaatsbare – katten op in een huiselijke omgeving
Arnhem/Velp. Ook te vinden op Facebook
Stichting Knarrekat


stichting-beertje-opvang-oude-zieke-katten-kattenvoorlichting-kattenherplaatsingStichting Beertje in Maarn biedt een thuis aan zieke katten in de laatste levensfase. Ook kun je terecht voor persoonlijk en praktisch advies.
Stichting Beertje
Facebook


Tips?

Heb je tips voor organisaties in Nederland die katten (tijdelijk) opvangen? Wij voegen ze hier graag toe! Stuur ons gerust een e-mail.