Ot uit Oisterwijk heeft een fijn thuis

Ot uit Oisterwijk heeft een fijn thuis

herplaatsing-ot-kat-oisterwijk-kattenherplaatsing


Update 22 maart 2020: de proeftijd is voorbij!

De proeftijd van Ot is voorbij, hoe zou het met haar gaan? Dit leuke bericht en foto’s uit het nieuwe thuis kregen we van het nieuwe vrouwtje van Ot.

“Beste Marieke,

Zoals beloofd zal ik je nog een update sturen m.b.t. Ot. Ot is ondertussen omgedoopt tot Lotte (roepnaam: Lot(je).

Op 15 februari jl. kwam de eigenaresse haar brengen. Dat was super spannend en Lot ging dan ook gelijk in de garage op een onmogelijk bereikbaar plekje voor mensen zitten. Daar heeft ze een tijdje gezeten, maar met geduld en brokjes kwam ze uiteindelijk tevoorschijn. Eigenlijk is het vanaf toen elke dag beter gegaan en we zijn nu goed aan  elkaar gewend. Sinds vorige week heb ik het kattenluik naar buiten open gezet, maar dat vindt ze nog spannend. Ze is één keer langere tijd naar buiten geweest, maar daarna niet meer. Daarom laat ik haar nu af en toe in de achtertuin, zodat ze toch een frisse neus kan halen. Vanwege het Coronavirus werk ik al ruim een week thuis, dus ik kan haar lekker veel aandacht geven en met haar spelen. Als ik aan het werk ben aan mijn bureau, ligt zij lekker in het mandje naast me te pitten. Tja, je hebt werkpaarden en sierpaarden . Al met een al dus een geslaagde plaatsing!

Het is ook fijn om te horen dat de andere kat van de eigenaresse helemaal is opgebloeid. Ik weet wat een moeilijke beslissing het is geweest, dus het is fijn dat het uiteindelijk dan voor iedereen goed uitpakt.

Ik wil jou bedanken voor de bemiddeling. Ik vind het een hele fijne manier om een nieuwe kat in huis te halen, dus chapeau voor je werk!

Succes met alles en stay healthy!

Hartelijke groet”

Foto’s van Lotje in haar nieuwe thuis – klik op de foto voor een vergroting


Update 17 maart 2020

Het gaat heel erg goed met Ot! Deze update kregen we van de oorspronkelijke eigenaresse:

“Hoi Marieke,

Jaah, time flies blijkt dan maar weer. 4 weken al.

De berichten zijn tot nu toe allemaal goed. Ik ben zo blij met de nieuwe eigenaresse en Ot geloof ik alleen maar meer.

Ook Pien, de kat die nog bij mij is, is weer helemaal zichzelf. Ze speelt en rent weer. Geweldig om te zien.

Een moeilijke maar goede beslissing geweest.

Bedankt!! Echt waar!

Groetjes”


Update 17 februari 2020

Ook van de nieuwe eigenaresse kregen we een update. 🙂

“Bij deze stuur ik je het door ons beiden ondertekende verhuisformulier toe dat bestemd is voor jullie administratie.

Ot is sinds zaterdagmiddag bij mij en voor dag 2 gaat het goed! Ze eet, drinkt, speelt uit zichzelf met een speeltje, maar ook met mij als ik haar een veren hengel voor hou, gebruikt de kattenbak, komt naar me toe en geeft kopjes. Maar uiteraard is het overall nog wennen voor haar en mij. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt!

Ik heb met de eigenaresse afgesproken dat ik haar af en toe een update stuur. Ze heeft ons goed achtergelaten met voer, kussentje en alle historische informatie over Ot die ze maar kon vinden. Nogmaals bedankt!”


Update 16 februari 2020: Ot is verhuisd!

We kregen een fijne update van de eigenaresse van Ot. 🙂

“Goeiemorgen Marieke.

Ik wilde even vertellen dat ik Otje gisteren naar [x] heb gebracht. De eerste nacht is erg goed gegaan ze speelt en eet al!

Morgen zal zij de overeenkomst voor jullie naar jullie toe mailen met onze handtekeningen er op.

Ontzettend bedankt voor de bemiddeling!”


Update 26 januari 2020: Ot is gereserveerd!

Wat ontzettend leuk dat we Ot konden matchen aan een serieuze geïnteresseerde op onze wachtlijst. Een fijne en succesvolle kennismaking heeft plaatsgevonden en Ot is gereserveerd om te gaan verhuizen over drie weken. Omdat we natuurlijk niet wisten of de kennismaking een succes zou worden, stond Ot als actief zoekend bij ons op de website en op de website van Dierenasiels.com, waar we ook veel reacties krijgen op de katten. En wat is ze populair! ♥ We kregen nog veel meer reacties van geschikte geïnteresseerden en als het nou om wat voor reden dan ook niet goed gaat in het nieuwe thuis, dan zijn er gelukkig nog andere mensen die Ot graag een thuis willen geven. Maar we hopen de gouden match te hebben gemaakt. 🙂

We waren verguld met dit mailtje van de mevrouw van onze wachtlijst naar wie Ot gaat verhuizen. 🙂

“Beste Marieke,

Waarschijnlijk heb je het al gehoord via de eigenaar, maar ik heb vandaag al kennisgemaakt met Ot. En dat ging goed! Over 3 weken kan ze bij mij komen wonen.

Ik vind het een hele fijne manier zo om rustig kennis te maken en alles over de achtergrond te horen zodat je als nwe eigenaar goed bent voorbereid en de meeste kans van slagen hebt. Dus chapeau voor jouw website en diensten!

Fijne zondagavond!

Hartelijke groet”

Wordt vervolgd!


Oisterwijk, 22 januari 2020

Deze mooie jongedame van 6 jaar oud heet Ot en ze woont in Oisterwijk. Een jaar geleden is Ot bij haar vrouwtje komen wonen, maar het klikt niet met de kat die er al woont. Alles heeft het vrouwtje geprobeerd, maar het werkt niet tussen die twee. Tot haar verdriet is er geen andere mogelijkheid dan een nieuw thuis te zoeken voor haar lieve poes, zonder andere katten, waar ze gelukkig kan worden. Laten we gauw alles over haar vertellen!

herplaatsing-ot-poes-oisterwijk-kattenherplaatsing

Ot

 • gesteriliseerde poes
 • 6 jaar oud
 • geboren op 11 mei 2013
 • gechipt
 • Ot komt graag los buiten
 • ze gebruikt netjes de kattenbak
 • deze poes is niet gewend aan kinderen en zoekt dan ook een thuis zonder kinderen
 • ze is ook niet gewend aan honden of andere huisdieren
 • Ot is een ontzettend lieve poes
 • ze wil heel graag worden geaaid en geknuffeld
 • ze laat zich zonder problemen optillen
 • op schoot liggen vind ze fijn ♥
 • Ot is niet eenkennig of op zichzelf
 • bang voor vreemde mensen is ze ook niet
 • het is een lief en vrolijk meisje dat nooit geluid maakt, behalve als je haar een vraag stelt of tegen haar praat. 🙂 Dan geeft ze antwoord ♥
 • Ot gebruikt geen dieet of speciaalvoer, door de stress van de katten onderling krijgen ze nu Royal Canin Calm, maar dat is tijdelijk. In een nieuw, rustig thuis zonder stress kan ze weer gewone brokjes gaan eten
 • ze hoeft pas in januari 2021 weer te worden gevaccineerd
 • uiteraard is dit meisje netjes preventief behandeld tegen wormen en vlooien
 • deze poes is kerngezond en uitgebreid onderzocht door de dierenarts, om uit te sluiten dat de slechte omgang met haar huisgenootje een medische oorzaak had. Het medisch dossier is beschikbaar voor de nieuwe eigenaar om dat aan te tonen
 • deze mooie poes woont in Oisterwijk
 • aan de overname van deze mooie kat zijn kosten verbonden (€ 50,-), te voldoen aan de eigenaar
 • zoals voor alle katten die via ons worden bemiddeld bij herplaatsing, geldt een proeftijd van 1 maand. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaat Ot terug naar haar vrouwtje en dan gaan wij opnieuw op zoek naar een thuis. Maar voor Ot hopen we echt dat dat niet nodig is, want dat zou niet fijn zijn als ze weer moet gaan samenleven met haar huisgenootje met wie het nu zo slecht gaat onderling!

herplaatsing-ot-kat-oisterwijk-kattenherplaatsing

Wat zoeken wij voor Ot?

Wij zoeken voor Ot een fijn en rustig thuis, zonder katten en zonder andere huisdieren. Ook kinderen of kleinkinderen zijn niet geschikt voor dit lieve meisje. Ze wil graag lekker kunnen buitenspelen in haar nieuwe thuis. Ben jij gecharmeerd van deze mooie, sociale, lieve knuffelkat? Stuur ons dan gauw een berichtje en vertel ons waarom jij het beste thuis kunt bieden aan Ot! 🙂

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!