prijslijst

Prijslijst

Voorlichting en persoonlijk advies op maat

Persoonlijk advies over katten via e-mail, telefonisch of via Whatsapp.

Persoonlijk advies GRATIS

Wachtlijst

Ben je op zoek naar een kat en wil je als eerste bericht krijgen als er een kat bij ons wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet? Meld je dan aan voor onze wachtlijst als je een kat zoekt (je staat gedurende 6 maanden in ons bestand). Hier kun je alles lezen over onze wachtlijst en je kunt je aanmelden door middel van dit formulier.

Inschrijving wachtlijst€ 12,50

Kattenherplaatsing

Ben je genoodzaakt je eigen kat te herplaatsen? Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier. De tarieven voor het herplaatsen van je kat(ten) vind je onderstaand.

Tarieven voor herplaatsing van katten vanuit de thuissituatie

Op 1 maart 2021 was ook ik helaas genoodzaakt mijn tarieven te verhogen. Heb je het aanmeldingsformulier voor jouw kat(ten) vóór 1 maart 2021 naar ons ingezonden? Dan geldt uiteraard het oude tarief voor bemiddeling bij herplaatsing.

alle tarieven zijn inclusief 21% btw

Herplaatsing vanuit huistarieven m.i.v. 01-03-2021
1 kat / 1e kat€ 90,-
2e kat van hetzelfde gezin€ 70,-
3e en iedere volgende kat van hetzelfde gezin€ 55,-
kittens tot 16 weken oud€ 30,-

Tarieven voor herplaatsing van raskatten vanuit de thuissituatie

1 raskat / 1e raskat€ 150,-
2e raskat van hetzelfde gezin€ 125,-
3e en iedere volgende raskat van hetzelfde gezin€ 100,-

Overnemen van een kat via Kattenherplaatsing.nl

Reageren op een kat die een thuis zoekt (telefonisch of via e-mail) GRATIS
Overnamekosten als je kiest voor een kat via Kattenherplaatsing.nlVARIABEL BEDRAG;
ZIE ADVERTENTIE KAT

Afstand / opvang in huiselijke omgeving

Kan je kat niet thuis blijven wonen en ben je genoodzaakt afstand te doen van je kat? Marieke kan jouw kat opvangen in huiselijke omgeving, waarna zij in alle rust op zoek gaat naar een nieuw, geschikt thuis voor jouw kat. Dit gaat natuurlijk in overleg met jou. Jij kent je kat het beste en weet in wat voor gezin/thuissituatie jouw kat gelukkig wordt.

Voorwaarden voor afstandskatten:

  • je kat is gecastreerd/gesteriliseerd
  • je kat is gevaccineerd (niet langer dan 1 jaar geleden)
  • je kat is ontwormd en ontvlooid
  • het medisch dossier vraag je op bij je dierenarts en mail je van tevoren aan info@kattenherplaatsing.nl
  • wanneer je met jouw kat een traject hebt gevolgd bij een kattengedragstherapeut, dan ontvangen we ook graag het rapport van de kattengedragsdeskundige
  • als je kat gechipt is, draag je de (inlog-)gegevens  van de chipregistratie over aan Kattenherplaatsing.nl
  • je ondertekent een afstandsverklaring en je geeft daarmee ook toestemming je kat te herplaatsen naar een nieuw thuis
Afstandskosten 1 kat€ 200,-
Afstandskosten 2 katten van hetzelfde gezin€ 350,-

Tijdelijke kattenopvang

Tijdelijke kattenopvang in huiselijke omgeving bij Marieke thuis in Cuijk

Kun je tijdelijk niet voor je kat zorgen en zoek je opvang? Bijvoorbeeld in verband met vakantie, een ziekenhuisopname, revalidatie of een verhuizing? Marieke kan jouw kat opvangen en jouw kat (of katten) zijn dan de enigen bij haar thuis, ze komen niet in contact met vreemde katten. Bij tijdelijke opvang betaal je zelf voer, kattengrit en eventuele dierenartskosten. Daarnaast is er een dagelijkse onkostenvergoeding van toepassing, achteraf wekelijks te voldoen (daarvoor krijg je een betaalverzoek via e-mail).

Kortdurende opvang 1 kat€ 15,- per dag
Kortdurende opvang 2 katten€ 20,- per dag

Voorlichting en persoonlijk advies is gratis

De oprichter van deze website, Marieke van de Weijer, heeft sinds 2003 ervaring op het gebied van kattenherplaatsing, het geven van voorlichting en persoonlijk advies op maat. Marieke heeft de afgelopen decennia honderden katten met succes herplaatst vanuit de thuissituatie. Marieke werkt nauw samen met gediplomeerde deskundigen en heeft een groot netwerk.

Samenwerkingspartner Karin Everraert heeft door haar werk als kattenoppas in Nijmegen al jaren praktijkervaring met katten. Daarnaast heeft ze verschillende studies gevolgd en is Karin gediplomeerd Tinley-kattengedragsdeskundige.

Marieke geeft gratis antwoord op al je vragen. Als je je kat gaat herplaatsen of je hebt deskundig gedragsadvies nodig, dan laten we je van tevoren duidelijk weten wat daarvan de kosten zijn.


Herplaatsen van katten

kattenherplaatsing-kattenvoorlichting-kattengedrag-kattenvoeding-kat-kitten-kittens-adopteren

Kun je om wat voor reden dan ook niet meer voor je kat zorgen of ben je genoodzaakt een of meer katten af te staan? Wij bemiddelen bij het herplaatsen van katten vanuit jouw thuissituatie naar een nieuw thuis. We nemen voor iedere kat uitgebreid de tijd om een goede tekst te schrijven en die te voorzien van foto’s van de kat. We stellen de teksten zo op dat álle vragen die een geïnteresseerde heeft over een kat, beantwoord zijn. Persoonlijk advies op maat voor de eigenaren én voor de nieuwe baasjes is gratis tijdens het hele traject en ook daarna kun je altijd bij ons terecht voor gratis deskundig advies. Onderstaand vind je de prijzen voor het herplaatsen van je kat(ten). Voor dit bedrag staat je kat (of katten) 3 maanden in ons bestand en doen we alles wat in ons vermogen ligt om een fijn thuis te vinden. We laten je van tevoren altijd weten hoe groot de kans is dat we jouw kat succesvol kunnen herplaatsen en we kunnen ook enigszins een inschatting maken van hoe lang dat gaat duren. Neem bij vragen gerust contact met ons op!


Geef je kat of kitten niet gratis weg

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat-prijslijst

Geef je kat of kitten niet gratis weg! Zelfs niet als een bemiddeling bij herplaatsing via Kattenherplaatsing.nl verloopt. Veel mensen denken dat ze minder snel een nieuw thuis voor hun kat zullen vinden als ze geld vragen voor hun kat. Onze jarenlange ervaring is juist dat het vragen van een overnamebedrag alleen maar serieuze reacties oplevert van mensen, die goed hebben nagedacht over de aanschaf van een (nieuwe) kat. De kans op een succesvolle plaatsing is aanzienlijk groter als er een kostenplaatje aan de overname hangt. Mensen met kwade bedoelingen worden daardoor juist geweerd en zoeken wel verder op internet naar gratis katten en kittens. Er zijn alleen maar voordelen aan het vragen van een (symbolisch) bedrag voor je kat aan de nieuwe eigenaar. Vind je het moeilijk een bedrag te bepalen? Vraag aan de nieuwe eigenaar minimaal het door jou betaalde bemiddelingsbedrag terug. Voor raskatten is het gebruikelijk een (aanzienlijk) hoger bedrag te vragen. Als je het lastig vindt om geld te vragen voor je kat, kies er dan voor om een donatie te vragen aan de nieuwe eigenaar, te voldoen aan Kattenherplaatsing.nl. Deze optie kun je aanklikken op het aanmeldingsformulier.


De duur van de bemiddelingstermijn is 3 maanden.
Dit geldt zowel voor volwassen katten als voor kittens.


Betaalgegevens van Kattenherplaatsing.nl

Na jouw betaling gaan we actief aan de slag. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden.


Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden van je kat voor herplaatsing.