prijslijst

Prijslijst

Snelmenu

Hier vind je de prijslijst met alle prijzen kort op een rijtje om snel te vinden wat je zoekt. Verderop in dit bericht vind je onze diensten met meer uitleg.

Voorlichting en persoonlijk advies op maat

Voorlichting en persoonlijk advies op maat is GRATIS voor iedereen. Stuur ons gerust een e-mail.

Herplaatsing van katten

  • 1 kat of de 1e kat: € 45,-
  • 2e kat van hetzelfde gezin: € 30,-
  • 3e en iedere volgende kat van hetzelfde gezin: € 20,-
  • een kitten bemiddelen (leeftijd tot 4 maanden) kost € 15,- per kitten

Gereduceerd herplaatsingstarief voor dierenhulporganisaties

Al jaren maken andere organisaties graag gebruik van het succes dat Marieke heeft met het herplaatsen van katten. Ook bij Kattenherplaatsing.nl biedt Marieke haar diensten graag aan voor stichtingen en dierenasiels met (moeilijk plaatsbare) katten.

De prijslijst van het herplaatsen van katten voor andere dierenhulporganisaties:

  • € 30,- voor de eerste kat
  • € 20,- voor de tweede kat en
  • € 15,- voor iedere volgende kat
  • een kitten bemiddelen (leeftijd tot 4 maanden) kost € 10,- per kitten

Opvang in huiselijke omgeving

€ 15,- per dag voor de opvang van 1 kat in huiselijke omgeving in Cuijk (kattenkamer).
€ 17,50 per dag voor de opvang van 2 katten in huiselijke omgeving in Cuijk (kattenkamer)


Wachtlijst

Ben je op zoek naar een kat en wil je als eerste bericht krijgen als er een kat bij ons wordt aangemeld die aan jouw wensen voldoet? Meld je dan aan voor onze wachtlijst als je een kat zoekt (je staat voor € 2,50 gedurende 6 maanden in ons bestand). Hier kun je alles lezen over onze wachtlijst en je aanmelden door middel van het formulier.


Voorlichting en persoonlijk advies is gratis

De oprichter van deze website, Marieke van de Weijer, heeft sinds 2003 ervaring op het gebied van kattenherplaatsing, het geven van voorlichting en persoonlijk advies op maat. Marieke heeft de afgelopen decennia honderden katten met succes herplaatst vanuit de thuissituatie. Zij werkt nauw samen met gediplomeerde deskundigen en heeft een groot netwerk. Karin Everraert heeft door haar werk als kattenoppas in Nijmegen al jaren ervaring met katten. Daarnaast heeft zij een studie als kattengedragsdeskundige bij Tinley gevolgd.

Wij geven je graag gratis antwoord op je vragen. Als je je kat gaat herplaatsen of je hebt gedragsadvies nodig, dan laten we je van tevoren duidelijk weten wat daarvan de kosten zijn.


Opvangopvangkamer-kattenopvang-cuijk-kattenvoorlichting-kattenherplaatsing (1)

Marieke en Karin bieden de mogelijkheid voor tijdelijke opvang van katten in een kattenkamer, in huiselijke kring. Hier vind je er alle informatie over.

Neem gerust contact op met Marieke voor overleg en de mogelijkheden in Cuijk of met Karin (✆ 06-5273 2828) voor de mogelijkheden van opvang in Nijmegen.


Herplaatsen van katten

Kun je om wat voor reden dan ook niet meer voor je kat zorgen of ben je genoodzaakt een of meer katten af te staan? Wij bemiddelen bij het herplaatsen van katten vanuit jouw thuissituatie naar een nieuw thuis. We nemen voor iedere kat uitgebreid de tijd om een goede tekst te schrijven en die te voorzien van foto’s van de kat. We stellen de teksten zo op dat álle vragen die een geïnteresseerde heeft over een kat, beantwoord zijn. Persoonlijk advies op maat voor de eigenaren én voor de nieuwe baasjes is gratis tijdens het hele traject en ook daarna kun je altijd bij ons terecht voor gratis deskundig advies. Onderstaand vind je de prijzen voor het herplaatsen van je kat(ten). Voor dit bedrag staat je kat (of katten) 3 maanden in ons bestand en doen we alles wat in ons vermogen ligt om een fijn thuis te vinden. We laten je van tevoren altijd weten hoe groot de kans is dat we jouw kat succesvol kunnen herplaatsen en we kunnen ook enigszins een inschatting maken van hoe lang dat gaat duren. Neem bij vragen gerust contact met ons op!


Geef je kat of kitten niet gratis weg

zoek-je-kittens-kattenherplaatsing-wachtlijst-kat-prijslijst

Geef je kat niet gratis weg! Zelfs niet als een bemiddeling bij herplaatsing via Kattenherplaatsing.nl verloopt. Veel mensen denken dat ze minder snel een nieuw thuis voor hun kat zullen vinden als ze geld vragen voor de kat. Onze jarenlange ervaring is juist dat het alleen maar serieuze reacties oplevert van mensen, die goed hebben nagedacht over de aanschaf van een (nieuwe) kat. De kans op een succesvolle plaatsing is aanzienlijk groter als er een kostenplaatje aan de overname hangt. Mensen met kwade bedoelingen worden daardoor juist geweerd en zoeken wel verder op internet naar gratis katten en kittens. Er zijn alleen maar voordelen aan het vragen van een (symbolisch) bedrag voor je kat aan de nieuwe eigenaar. Vind je het moeilijk een bedrag te bepalen? Vraag aan de nieuwe eigenaar bijvoorbeeld het bemiddelingsbedrag terug. Voor raskatten is het gebruikelijk een (aanzienlijk) hoger bedrag te vragen.


Bemiddelingsbedrag terugvragen aan nieuwe eigenaar

We adviseren minimaal de kosten voor bemiddeling bedrag terug te vragen aan de nieuwe eigenaren. Natuurlijk mag je ook een hoger bedrag vragen voor je kat, als je dat wil. Zeker bij raskatten gebeurt dat vaak en dat is ook gebruikelijk.


De duur van de bemiddelingstermijn is 3 maanden.
Dit geldt zowel voor volwassen katten als voor kittens.


Bankgegevens van Kattenherplaatsing.nl

Na jouw betaling gaan we actief aan de slag. Het bankrekeningnummer voor het overmaken van de kosten is: NL25RABO 0103 3100 37 t.n.v. M. van de Weijer. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden.


Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor herplaatsing.