prijslijst

Prijslijst

Voorlichting en persoonlijk advies is gratis

De oprichter van deze website, Marieke van de Weijer, heeft sinds 2003 ervaring op het gebied van kattenherplaatsing, het geven van voorlichting en persoonlijk advies op maat. Marieke heeft de afgelopen dcennia honderden katten met succes herplaatst vanuit de thuissituatie. Zij werkt nauw samen met gediplomeerde deskundigen en heeft een groot netwerk. Karin Everraert heeft door haar werk als kattenoppas in Nijmegen al jaren ervaring met katten. Daarnaast heeft zij een studie als kattengedragsdeskundige bij Tinley gevolgd.

Wij geven je graag antwoord op je vragen. Als je je kat gaat herplaatsen of je hebt gedragsadvies nodig, dan laten we je van tevoren duidelijk weten wat daarvan de kosten zijn.


Kosten voor de wachtlijst

We hebben een wachtlijst met mensen die een kat zoeken. Dit zijn ook de mensen met wie we allereerst proberen te gaan matchen als we een kat in de bemiddeling krijgen voor herplaatsing, vóórdat de kat op onze website wordt geplaatst.

De kosten voor de inschrijving op onze wachtlijst zijn € 2,50 en daarvoor sta je 6 maanden in ons bestand. Hier kun je alles lezen over onze wachtlijst en je aanmelden door middel van het formulier.


Tarieven voor het herplaatsen van katten

We nemen voor iedere kat uitgebreid de tijd om een goede tekst te schrijven en die te voorzien van foto’s van de kat. We stellen de teksten zo op dat alle vragen die een geïnteresseerde heeft over een kat, beantwoord zijn. Persoonlijk advies op maat voor baasjes én voor de nieuwe baasjes, vóór, tijdens en ná het herplaatsingstraject is inbegrepen in de prijs.

De prijs van het herplaatsen van katten is:

  • € 45,- voor de eerste kat
  • € 30,- voor de tweede kat en
  • € 20,- voor iedere volgende kat
  • een kitten bemiddelen (leeftijd tot 4 maanden) kost € 15,- per kitten

Gereduceerd tarief voor dierenhulporganisaties

Al jaren maken andere organisaties graag gebruik van het succes dat Marieke heeft met het herplaatsen van katten. Ook bij Kattenherplaatsing.nl biedt Marieke haar diensten graag aan voor stichtingen en dierenasiels met (moeilijk plaatsbare) katten.

De prijs van het herplaatsen van katten is:

  • € 30,- voor de eerste kat
  • € 20,- voor de tweede kat en
  • € 15,- voor iedere volgende kat
  • een kitten bemiddelen (leeftijd tot 4 maanden) kost € 10,- per kitten

Mogelijkheden voor minima

Sta je onder bewind of heb je een andere vorm van schuldhulpverlening? Ook voor jou hebben we mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Geef je kat niet gratis weg

Geef je kat niet gratis weg! Zelfs niet als een bemiddeling bij herplaatsing via Kattenherplaatsing.nl verloopt. Veel mensen denken dat ze minder snel een nieuw thuis voor hun kat zullen vinden als ze geld vragen voor de kat. Onze jarenlange ervaring is juist dat het alleen maar serieuze reacties oplevert van mensen, die goed hebben nagedacht over de aanschaf van een (nieuwe) kat. De kans op een succesvolle plaatsing is aanzienlijk groter en mensen met kwade bedoelingen worden juist geweerd en zoeken verder. Er zijn alleen maar voordelen aan het vragen van een (symbolisch) bedrag voor je kat aan de nieuwe eigenaar. Vind je het moeilijk een bedrag te bepalen? Vraag aan de nieuwe eigenaar bijvoorbeeld het bemiddelingsbedrag terug.


Bemiddelingsbedrag terugvragen aan nieuwe eigenaar

We adviseren minimaal de kosten voor bemiddeling bedrag terug te vragen aan de nieuwe eigenaren. Natuurlijk mag je ook een hoger bedrag vragen voor je kat, als je dat wil. Zeker bij raskatten gebeurt dat vaak en dat is ook gebruikelijk.


De duur van de bemiddelingstermijn is 3 maanden.
Dit geldt zowel voor volwassen katten als voor kittens.


Bankgegevens van Kattenherplaatsing.nl

Na jouw betaling gaan we actief aan de slag. Het bankrekeningnummer voor het overmaken van de kosten is: NL25RABO 0103 3100 37 t.n.v. M. van de Weijer. Kijk hier voor alle betaalmogelijkheden.


Kijk hier voor meer informatie over het aanmelden voor herplaatsing.