Rode kitten Gino uit Amsterdam heeft een thuis

Rode kitten Gino uit Amsterdam heeft een thuis

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (6)


Update 6 oktober 2019: het gaat heel goed met Gino!

We kregen een fijne update en heerlijke foto’s van de nieuwe eigenaar van Gino. <3 Het gaat heel goed met hem!

“Hoi hoi, Ik wou even zeggen dat het met Karel (voorheen Gino uit Amsterdam) heel erg goed gaat. Hij had inderdaad vriendjes nodig want geen een kat is vreemd voor hem. Hij gaat zelfs bij de grootste boef (onze Binky) liggen en gaat hem dan wassen. Onze Bink laat dat dan ook toe! Echt super om te zien. Karel is niet heel hard gegroeid, maar is wel heel mooi!”


Update 25 juni 2019: Gino gaat verhuizen!

Dat is snel gegaan! We kregen een leuke reactie op Facebook van een mevrouw die 2 katten van 7 maanden oud heeft. Wat zal Gino het fijn vinden om speelvriendjes te hebben! Morgen gaat hij verhuizen. Heel veel geluk, lieve kleine Gino! ♥


Amsterdam, 23 juni 2019

Een kitten cadeau geven, het is niet altijd een slecht idee, als het in overleg gaat met het nieuwe baasje. Het is een minder goed idee als de ontvanger eigenlijk geen tijd en ruimte heeft voor een jong katje. Dit overkwam een mevrouw uit Amsterdam en na goed overleg en persoonlijk advies over de opties, heeft zij gekozen kitten Gino via ons te herplaatsen.

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (1)Dit is haar verhaal:

Ik heb afgelopen maandag, 17 juni, een kitten van 8 weken gekregen. Dit was voor mij een complete verassing en ik was er ook hartstikke blij mee.

Echter nu hij hier een paar dagen is, twijfel ik steeds meer. Hij is pas acht weken en dus nog ontzettend jong. Hij heeft veel aandacht nodig en ik weet niet of ik hem die kan bieden. Ik heb straks een zomerbaan en zal in september fulltime op stage gaan, met nog een dag onderwijs erbij.

Ik heb het idee dat hij behoefte heeft aan een maatje. Hij vraagt veel om aandacht en wil veel spelen. Helaas heb ik niet de financiën om voor twee katten te zorgen. Omdat ik niet voorbereid was op de komst van een kat, heb ik er ook niet de middelen voor.

Ik woon in een flat in Amsterdam en hij kan kan hier niet naar buiten. Ik vind dat ik hem niet kan geven wat hij nodig heeft en wat hij verdient.

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (5)

Gino is een rood katertje. Hij gebruikt netjes de kattenbak. Hij komt graag op schoot en is erg lief. Het jonge knaapje weet al goed zijn grenzen aan te geven en laat het weten als hij klaar is met knuffelen. 🙂 Vreemde mensen zijn in het begin soms nog een beetje eng, maar al snel wordt hij nieuwsgierig.

Op 27 juni krijgt hij zijn eerste vaccinatie.

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (4)

Wat zoeken we voor Gino?

Gino wil graag een thuis waar al een jonge kat woont, met wie hij fijn kan spelen. Zoals voor alle katten geldt dat een rustige introductie belangrijk is, dit is de sleutel tot succes! Hoe je de introductie op de juiste manier aanpakt, lees je hier.

Ook zou het fijn zijn als er een veilig balkon of een tuintje is voor Gino om heerlijk te kunnen buitenspelen.

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (3)

Kosten verbonden aan de overname van Gino

Voor Gino wordt een overnamebedrag gevraagd van € 80,- te voldoen aan de eigenaar.

Interesse?

Heb je interesse in Gino? Ook zijn spulletjes kun je mee krijgen: zijn kattenbak, krabpaal, speeltjes, voerbakjes, reismandje, voer, snoepjes en slaapmandje.

Stuur ons een berichtje met uitleg over je thuissituatie, welke kat of katten er al wonen en waarom jij dit lieve kleine ventje een gouden mandje kunt geven! 🙂

kitten-gino-amsterdam-kattenherplaatsing-kittenherplaatsing (2)

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!