Sem heeft een thuis met buiten

Sem heeft een thuis met buiten

sem-alphen-aan-den-rijn-adoptiekat-kattenherplaatsing-foto-sem-zoekt-een-thuis-met-buiten


Update 26 maart 2020: Sem heeft een thuis met buiten!

Er was binnen korte tijd veel interesse voor Sem. Met een aantal geïnteresseerden zijn gesprekken gevoerd en de baasjes hebben een keuze gemaakt voor een leuk gezin:

“Wij zijn geïnteresseerd in Sem. Zijn beschreven karakter spreekt ons aan. Wij zijn een gezin met drie jonge kinderen (2,7,8) en zijn na het overlijden van onze laatste kat toe aan een nieuw gezinslid. We zoeken echt een lieve kat voor kinderen. Dat is het belangrijkste. We wonen in een doodlopende straat op een hoek en we hebben een ruime tuin. We hebben de komende weken alle tijd om Sem te laten wennen. We zien een reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet”

We hopen aan het eind van de proeftijd een update te plaatsen over hoe Sem het maakt in zijn nieuwe thuis!


Alphen aan den Rijn, 23 maart 2020

Deze prachtige jongen heet Sem. Hij is met zijn baasjes mee verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement met alleen een balkon. En wat vindt hij dat erg dat hij niet meer kan buitenspelen! Hij is doodongelukkig en zijn baasjes willen graag dat hij een thuis krijgt waar hij weer heerlijk naar buiten kan.

sem-alphen-ad-rijn-kattenherplaatsing

Sem

 • gecastreerde zwarte kater
 • 8 jaar oud
 • geboren op 25 januari 2012
 • hij komt heel graag buiten en dit is ook een vereiste voor hem in zijn nieuwe thuis
 • Sem gebruikt netjes de kattenbak, maar als hij de keus heeft doet hij het liever buiten
 • hij is gewend aan kinderen van alle leeftijden
 • Sem is niet gewend aan honden of aan andere huisdieren en we zoeken dan ook een thuis zonder honden en katten
 • deze kater is erg lief
 • hij wil graag worden geaaid en geknuffeld
 • op schoot komen doet hij niet
 • opgetild worden vindt hij niet zo fijn
 • Sem is niet eenkennig en ook niet bang voor vreemde mensen
 • hij is nieuwsgierig en graag overal bij, hij huppelt overal met je mee naartoe 🙂
 • Sem speelt graag
 • deze mooie jongen is gezond en hij gebruikt geen dieetvoer of medicatie
 • hij hoeft pas in juni 2020 weer gevaccineerd te worden
 • zoals voor alle katten geldt die via ons worden bemiddeld geldt ook voor Sem een proeftijd van 1 maand. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaat Sem terug naar zijn baasjes en dan zoeken wij opnieuw naar een thuis. Maar dat zou echt niet leuk voor hem zijn als hij weer in het appartement komt te wonen, dus we hopen in één keer een goede match te maken, zodat hij na een gewenningsperiode bij jou lekker buiten kan spelen!
 • aan de overname van Sem zijn kosten verbonden (€ 30,-) en de baasjes hebben besloten dat ze dit willen doneren aan Kattenherplaatsing.nl Daar zijn wij heel erg blij mee, want het grootste deel van onze werkzaamheden doen we gratis, voor iedereen!

sem-alphen-aan-den-rijn-adoptiekat-kattenherplaatsing-foto-sem-zoekt-een-thuis-met-buiten

Persoonlijk woord van de baasjes

Het is altijd fijn als baasjes een persoonlijk woord toevoegen zodat we de katjes die we bemiddelen wat beter leren kennen. Over Sem vertellen ze:

“hij vind het heel fijn om geknuffeld te worden, maar wel vanuit zijn mandje. Hij komt niet graag op schoot zitten maar ligt het liefst wel zo dicht mogelijk bij je. Verder is Sem gewend aan de kattenbak maar doet het liefst zijn behoeftes buiten!

Sem is gewend aan kinderen van alle leeftijden, mijn neefje en nichtje (van 1 & 4 jaar) zijn ook vaak bij ons thuis en dat gaat goed, als Sem er even geen zin in heeft loopt hij gewoon weg.

Wij zijn helaas verhuisd van een eengezinswoning met een grote tuin naar een appartementen met een (te) klein balkon. Sem is het liefst de hele dag buiten en we merken dan ook dat Sem erg gestresst is omdat hij niet naar buiten kan. Hierdoor hebben wij met pijn in ons hart besloten om een nieuw huisje voor Sem te zoek bij wie hij alsnog heerlijk naar buiten kan, want dat doet hij het liefst.

Er zijn verder geen bijzonderheden, Sem is een superlieve kat die gewoon liefde en aandacht (en lekker eten) nodig heeft en het belangrijkste: dat hij kan buiten spelen. Wij willen er graag zeker van zijn dat Sem goed terecht komt.”

sem-alphen-aan-den-rijn-adoptiekat-kattenherplaatsing-foto

Interesse in Sem?

Heb je interesse in Sem? Stuur ons dan een berichtje en vertel ons wat meer over je huis, tuin en gezinssituatie. We brengen je dan in contact met zijn baasjes zodat je met hem kunt gaan kennismaken!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!