Shiva uit Amsterdam heeft een mandje! :)

Shiva uit Amsterdam heeft een mandje voor een rustige oude dag! 🙂


Update 2 juli 2019

We zijn ongelofelijk blij en trots dat het ons gelukt is om zo snel voor Shiva een thuis te vinden! Een oudere kat herplaatsen is niet makkelijk en we geven dan ook nooit garanties aan klanten dat het ons gaat lukken om de kat te herplaatsen. En in dit geval was het helemaal moeilijk omdat het op héél korte termijn moest…Tot onze vreugde kregen we zelfs meerdere reacties op Shiva en na een succesvolle kennismaking is ze verhuisd! ♥

We kregen een fijne update:

“Ze is al lekker het huis aan het verkennen, en komt af en roe kopjes geven. Ze heeft een heerlijk plekje achter de gordijnen gevonden waar ze lekker een beetje verstopt kan liggen slapen.”

shiva-nieuwe-thuis-kattenherplaatsing


Amsterdam, 26 juni 2019

Shiva is een 14-jarige poes en zij woont in Amsterdam. Ze is gesteriliseerd en gechipt, overwegend zwart met een beetje wit. Ze is jaren geleden uit een asiel gekomen dat inmiddels niet meer bestaat. Daar dachten ze dat ze een Brits Korthaar zonder stamboom was, maar alleen genetisch onderzoek zou dat met 100% zekerheid kunnen bevestigen. Feit is wel dat het een heel mooie poes is en ach, wie geeft er nu iets om zo’n papiertje?

Gedrag en karakter van Shiva

Dit is een lieve poes die sociaal is naar vreemde mensen. Daar is ze absoluut niet bang voor! Shiva is erg lief. Aaien vindt ze fijn en ze komt ook op schoot. Als het moet dan laat ze zich wel optillen maar leuk vindt ze dat niet echt. Ze is niet gewend aan kinderen en ook niet aan andere katten. Honden vindt ze HEEL erg eng, ze heeft er dan ook slechte ervaringen mee. Ze gaat wel naar buiten maar komt binnen 10 minuten weer binnen. Shiva kan worden geplaatst in een huis met een tuin, maar een flat of appartement met alleen een balkon is ook helemaal prima voor haar. Shiva houdt van haar rust en mensen die luidruchtig zijn of snel/hard bewegen, vindt ze niet zo prettig. Rustige mensen zijn bij haar favoriet.

shiva-herplaatsing-14-jarige-kat-kattenherplaatsing (2)

Gezondheid

Shiva gebruikt netjes de kattenbak. Ze is vorige week nog preventief behandeld tegen vlooien, deze week wordt ze ontwormd. Tot op heden zijn er geen bijzonderheden voor wat betreft haar gezondheid. Haar vrouwtje neemt haar op korte termijn nog een keer mee naar de dierenarts voor een senioren-checkup (wij hebben geadviseerd dan ook preventief het bloed te laten onderzoeken), zodat haar nieuwe baasje(s) precies weten hoe haar gezondheidstoestand op dit moment is.

shiva-herplaatsing-14-jarige-kat-kattenherplaatsing (2)

Reden van herplaatsing

De reden dat Shiva een thuis zoekt is voor haar eigen rust. De noodgedwongen verhuizingen van haar vrouwtje zijn niet fijn voor haar geweest en het gaat ook helemaal niet goed met de hond thuis. Ze is erg bang van de hond die haar opjaagt en deze stress doet haar geen goed.

Met enige spoed een thuis gezocht

Haar vrouwtje zoekt met enige spoed een rustig en stabiel thuis waar Shiva haar oude dag op een fijne manier kan besteden.

shiva-herplaatsing-14-jarige-kat-kattenherplaatsing (1)

Kosten verbonden aan de overname van Shiva

Kosten verbonden aan de overname van Shiva: € 50,-, te voldoen aan de eigenaar.

Wie geeft Shiva een onbezorgde oude dag?

Zou jij Shiva graag een onbezorgde oude dag willen geven? Neem dan gauw contact met ons op!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!