Standpunten van Kattenvoorlichting.nl

LOGOZW-jpeg-kattenherplaatsing-standpunten

Standpunten van Kattenvoorlichting & Kattenherplaatsing.nl

Kattenvoorlichting & Kattenherplaatsing.nl bestaat uit een gemotiveerd team dat veel moeite doet om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid, voeding, kattengedrag en alle andere kattenzaken. Voorlichting en persoonlijk advies zijn onze kerntaken, naast de herplaatsing van katten natuurlijk. Wij baseren onze artikelen op feiten, wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ervaringen op basis van jarenlang contact met onze klanten en achterban. Maar waar staan wij eigenlijk voor? Wat zijn onze standpunten over belangrijke kattenzaken? Je vindt ze in dit bericht. Al onze standpunten worden toegelicht met links waar je op kunt klikken voor meer informatie.


marieke-van-de-weijer-gelderlander-kattenherplaatsing-sona-standpunten

Wij zijn vóór…


Wij zijn tegen…


Belangrijke kattenkennis voor jou en anderen

  • je begrijpt dat katten van oorsprong géén groepsdieren zijn
  • je weet dat het belangrijk is dat nieuwe katten en kittens op de juiste manier geïntroduceerd worden als er in een thuis al een of meerdere katten wonen
  • je accepteert je dat het wettelijk is toegestaan dat katten buiten los lopen en je laat mensen die dat doen in hun waarde. Je geeft slechts vrijblijvend advies over betere en veiligere opties dan katten los buiten laten lopen. Je veroordeelt baasjes niet, die ervoor kiezen hun kat los buiten te laten lopen. Ons standpunt is dat het beter is om iedere kat een veilig thuis te bieden in een omheinde tuin of een thuis met toegang tot een afgezet balkon.
  • je beseft het belang van chippen en castreren

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!