Steun Spike – doneer of deel dit bericht!

Steun Spike – doneer of deel dit bericht!

spike-herplaatsing-witte-kat-kattenherplaatsing-profielfoto-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht

Update 20 maart 2019

Uiteindelijk is er een fantastisch bedrag van € 367,- gedoneerd voor Spike!

Ontzettend bedankt lieve allemaal, we zijn er superblij mee dat we hem kunnen voorzien van goede voeding, medicatie, kattengrit en dierenartsbezoeken! We hebben een goeie voorraad voer ingekocht zodat we even vooruit kunnen. 🙂 Updates volgen ook in dit bericht!


Cuijk, 11 maart 2019

Zoals jullie misschien weten is prachtige kat Spike in de opvang gekomen bij Marieke. Normaal gesproken vangen wij geen katten op, maar er zijn noodsituaties en waarvan we echt vinden dat we hulp moeten bieden en dit was er zo een.

Het liefhebbende baasje van Spike is permanent arbeidsongeschikt geworden, heeft moeten verhuizen en kon de zorg voor zijn hondjes en katten niet meer dragen. Een verschrikkelijke situatie die iedereen kan overkomen! Natuurlijk heeft hij meteen de hulp ingeschakeld van een dierenvoedselbank, maar dit is geen oplossing voor zijn uitzichtloze financiële situatie. De hondjes en de andere katten hebben inmiddels een geweldig thuis gevonden. ♥ Nu Spike nog!

spike-herplaatsing-witte-kat-kattenherplaatsing-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht

Omdat het baasje ook geen geld heeft voor afstandskosten (waarvan Marieke normaal gesproken de kosten van voeding, verzorging, kattengrit, medicatie en de dierenarts zou betalen), heeft Marieke álle kosten voor Spike voorgeschoten. En er komt nog een bezoek aan de dierenarts bij.

Iedere euro is dus welkom voor het potje van Spike om de kosten te kunnen dragen. En mocht er na zijn herplaatsing nog iets over zijn, dan blijft het geld in het potje bewaard voor een volgende opvanger in nood!

Steunen jullie Spike met een bijdrage naar keuze?

Dat kan op verschillende manieren:

DELEN = HELPEN!

Kan of wil je niet doneren? Geen enkel probleem!

Ken je kattenliefhebbers die misschien een bijdrage zouden willen doen of dit bericht zouden willen delen? Stuur dit bericht dan aan ze door!

Heel erg bedankt voor jullie steun en we houden jullie uiteraard volledig op de hoogte via Facebook! Gebruik je geen Facebook? Stuur ons gerust een e-mail op ieder gewenst moment om een actuele update te krijgen.

spike-opvang-marieke-kattenherplaatsing-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!