Steun Spike – doneer of deel dit bericht!

Steun Spike – doneer of deel dit bericht!

spike-herplaatsing-witte-kat-kattenherplaatsing-profielfoto-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht


Update 9 april 2019

spike-inzamelingsactie-virbac-brokken-virkon-s-kattenherplaatsing

Door de grote drukte bij Kattenherplaatsing.nl is de update er niet eerder van gekomen, sorry daarvoor!

Want BLIJ zijn we weer héél erg met de geweldige steun voor opvangertje Spike! ♥ Nog 75 euro was er nodig om alle rekeningen van Spike te betalen en er is maar liefst € 270,- aan donaties binnengekomen!

SUPERBEDANKT weer allemaal voor jullie steun aan de knappe vent. ♥

Meneertje vindt de Hill’s brokken niet lekker dus we hebben alvast “opvolg-brokken” gekocht van Virbac, die hij mag eten nadat de Hill’s op is. Nu deze twee gemixt zijn, eet hij weer goed brokjes! Ook hebben we speciaal schoonmaakmiddel kunnen kopen voor zijn kamertje, dat moet natuurlijk wel weer helemaal “katloos” zijn voor een eventuele volgende opvanger. 🙂

Er is nog geld over in het potje van Spike voor noodgevallen of dingen die misschien nog nodig zijn in de komende maand, half mei gaat hij verhuizen naar zijn gouden mandje. ♥

Heel erg bedankt voor jullie fantastische steun aan Spike, dat zullen we zeker niet vergeten! Binnenkort volgt er weer een gave winactie op onze Facebookpagina om onze waardering voor jullie uit te spreken! 🙂


Update 1 april 2019

Wie wil nog een bijdrage doen voor het lege goudpotje van Spike?

Mensen die het (moeten) geven aan hun kat, weten het wel. Dieetvoer is VERSCHRIKKELIJK duur! Het potje van Spike is dan ook leeg gevlógen!

De 2e dierenartsrekening was ook weer een aanslag op zijn budget, maar wat zijn we weer blij met de kundige zorgen van Dier & Arts in Boxmeer

spike-2e-dierenartsrekening-opvang-kattenherplaatsing-inzamelingsactie

Nu zijn blaasontsteking is genezen, mag hij van de dierenarts over op Hill´s Prescription Diet C/D Urinary Stress. Want hoe relaxed het ventje hier ook ligt op de foto, hij heeft best wat angsten en angstjes. 🙁

spike-2e-dierenartsrekening-opvang-kattenherplaatsing-inzamelingsactie

Met het natvoer voor zijn blaas van Hill’s en Royal Canin zijn we met de laatste zakjes bezig, en verder krijgt hij dagelijks kwaliteitsblikvoer. 

Ook het kattengrit vliegt eruit. Meneertje mag van mij en Chloe best in de tuin plassen, dat doet Chloe ook.  Maar dat doet een netjes opgevoede jongen natuurlijk niet. Voor iedere plas en poep gaat hij naar binnen, op de kattenbak. En het liefst heeft hij publiek, hij vindt het heel relaxed als zijn pleegmama erbij is. 

Al met al: Spike’s pot met goud is hartstikke leeg! De bodem was allang in zicht en zijn pleegvrouwtje heeft alles voorgeschoten zodat het knaapje lekker kon blijven eten.

Steun volgde al snel in de vorm van een anonieme donatie  en wat we héél bijzonder en liefdevol vinden, is dat Spike’s aankomende nieuwe vrouwtje de laatste bestelling bij Zooplus heeft gesponsord. En dat terwijl hij nog niet eens bij haar woont, dat duurt nog even voordat dat kan. Superlief! 

Er is nog een tekort van € 75,- op dit moment om alle gemaakte kosten voor Spike te dekken. Wie wil er nog een bijdrage doen voor het lege goudpotje van Spike?  Iedere euro is er één, we zijn blij met iedere donatie! 

En zoals altijd geldt: mocht er aan het eind van de rit iets over zijn in Spike’s potje, dan bewaren we dat voor een andere kat in nood. 

Een donatie overmaken kan op verschillende manieren;

via een overboeking naar de Rabobank: NL25RABO 0103 3100 37 t.n.v. M. van de Weijer, onder vermelding van “inzamelingsactie Spike”

of via PayPal: https://www.paypal.me/mooiscrabblewoord

of via een Tikkie: https://tikkie.me/pay/1srdun674qqsjmrn3vh8 (deze link is geldig t/m 14 april 2019)

We hopen dat jullie het allerliefste opvangertje van de wereld  nog een keer zouden willen helpen. Een dikke bedankt en pootjes van Spike!


Update 21 maart 2019

Vandaag hebben we de eerste dierenartsrekening van Spike betaald. Dank je wel donateurs!

spike-1e-dierenartsrekening-inzamelingsactie-inzamelactie-kattenherplaatsing


Update 20 maart 2019

Uiteindelijk is er een fantastisch bedrag van € 367,- gedoneerd voor Spike!

Ontzettend bedankt lieve allemaal, we zijn er superblij mee dat we hem kunnen voorzien van goede voeding, medicatie, kattengrit en dierenartsbezoeken! We hebben een goeie voorraad voer ingekocht zodat we even vooruit kunnen. 🙂 Updates volgen ook in dit bericht!


spike-speciaalvoer-inzamelingsactie-steun-kattenherplaatsing-kattenopvang

Update 15 maart 2019

De donaties stromen binnen, fantastisch! We hebben een zak van een kwaliteitsmerk kattengrit gekocht en de speciaalvoeding op de foto. Als dit op is, mag Spike normale kwaliteitsvoeding naar keuze eten, op dit moment is het voor zijn blaas/blaasontsteking het beste om dit voer te eten en dat is niet goedkoop. We zijn dan ook heel erg blij dat onze donateurs dit mogelijk hebben gemaakt voor het lieve mannetje!

spike-herplaatsing-kat-mooie-ogen-kattenherplaatsing


Cuijk, 11 maart 2019

Zoals jullie misschien weten is prachtige kat Spike in de opvang gekomen bij Marieke. Normaal gesproken vangen wij geen katten op, maar er zijn noodsituaties en waarvan we echt vinden dat we hulp moeten bieden en dit was er zo een.

Het liefhebbende baasje van Spike is permanent arbeidsongeschikt geworden, heeft moeten verhuizen en kon de zorg voor zijn hondjes en katten niet meer dragen. Een verschrikkelijke situatie die iedereen kan overkomen! Natuurlijk heeft hij meteen de hulp ingeschakeld van een dierenvoedselbank, maar dit is geen oplossing voor zijn uitzichtloze financiële situatie. De hondjes en de andere katten hebben inmiddels een geweldig thuis gevonden. ♥ Nu Spike nog!

spike-herplaatsing-witte-kat-kattenherplaatsing-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht

Omdat het baasje ook geen geld heeft voor afstandskosten (waarvan Marieke normaal gesproken de kosten van voeding, verzorging, ontworm, ontvlooi, kattengrit, medicatie en de dierenarts zou betalen), heeft Marieke álle kosten voor Spike voorgeschoten. En er komt nog een bezoek aan de dierenarts bij.

Iedere euro is dus welkom voor het potje van Spike om de kosten te kunnen dragen. En mocht er na zijn herplaatsing nog iets over zijn, dan blijft het geld in het potje bewaard voor een volgende opvanger in nood!

Steunen jullie Spike met een bijdrage naar keuze?

Dat kan op verschillende manieren:

DELEN = HELPEN!

Kan of wil je niet doneren? Geen enkel probleem!

Ken je kattenliefhebbers die misschien een bijdrage zouden willen doen of dit bericht zouden willen delen? Stuur dit bericht dan aan ze door!

Heel erg bedankt voor jullie steun en we houden jullie uiteraard volledig op de hoogte via Facebook! Gebruik je geen Facebook? Stuur ons gerust een e-mail op ieder gewenst moment om een actuele update te krijgen.

spike-opvang-marieke-kattenherplaatsing-steun-spike-doneer-of-deel-dit-bericht

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!