Stien uit Utrecht heeft een gouden krabpaal

Stien uit Utrecht heeft een gouden krabpaal


Update 20 februari 2020: het gaat goed met Stien!

Van het nieuwe vrouwtje van Stien kregen we een fijne update met foto’s. Het gaat goed met haar!

“Stien is na aankomst bij ons achter mijn kledingrek gekropen en heeft zich  3 dagen niet laten zien. Ik heb voer,  water en de bak in dez buurt gezet. Ze heeft in die periode haast niets gegeten. Heel langzaam kroop ze uit  haar schulp en begon ons huis te verkennen en goed te eten. Van oppakken en op schoot wilde ze niets weten. We kregen de indruk dat ze haar vorige huis en baasje vreselijk miste, zo erg dat we ons soms  afvroegen of ze niet terug moest.

Toen sprong ze op eens bij mij op schoot en kwam er een keerpunt in haar gedrag. Nu huppelt ze door ons huis alsof ze er al jaren woont. Stien is geland en we zijn erg heel blij met haar!

Ik heb veel appcontact met vorige eigenaresse gehad de afgelopen 2 maanden en kon haar alle vragen stellen over Stien die ik wilde. Al met al een hele prettige  ervaring met kattenherplaatsing.

Hartelijke groeten!”


Update 5 januari 2019

Stien is op 5 januari verhuisd naar haar huisje met gouden krabpaal!

Voor de eigenaresse was het heel erg moeilijk haar lieve meisje af te staan. 🙁 Ze schreef:

“Hey Marieke,

Het was voor mij een heel verdrietig moment. Ik heb zo zitten twijfelen van laat ik het doorgaan of niet. Maar het zijn hele leuke mensen en heel lief voor Stien. En wij hebben ook afgesproken dat als het niet goed gaat dat ze terug komt. Dit stelt mij ook wel gerust. Stien is nog erg bang en zit nog steeds onder de kast. Heel sneu ik hoop dat ze zich snel wat beter voelt. Want ik voel mij ook naar en slaap slecht omdat ik weet dat mijn meissie zich zo bang voelt. Erg wennen ook zo zonder haar in huis. Maar ik hoop dat ik voor haar de juiste beslissing heb genomen. Ik wil je in ieder geval heel erg bedanken voor je steun en inzet. Ik vind jullie manier van werken heel erg fijn en ben blij dat er zo iets bestaat want anders had ik het echt niet aangedurfd!

Groetjes”


Update 17 december 2019

Stien heeft een gouden krabpaal! Er heeft een fijne kennismaking plaatsgevonden en begin januari gaat ze verhuizen. We hopen na de proeftijd nog een update over haar te plaatsen over hoe het met haar gaat.


Update 20 oktober 2019

We hebben ongelofelijk veel reacties gekregen op Stien, super voor haar! <3 We hebben de eigenaresse aangeboden om Stien om “besproken” te zetten zodat er niemand meer reageert, want er zijn 3 gegadigden tussen de serieuze geïnteresseerden waar de eigenaresse graag een kennismaking mee wil inplannen. Daar zit Stien’s gouden mandje vast tussen! Wordt vervolgd. 🙂


Utrecht, 8 oktober 2019

Deze prachtige jongedame van 5 jaar heet Stien en ze woont in Utrecht. Het is een heel zachtaardig meisje dat gauw onder de indruk is en bang is voor harde geluiden. De baby van 10 maanden vindt ze heel erg eng en ondanks goede begeleiding van de baasjes, lukt het niet om Stien te laten wennen aan het kindje. Met ontzettend veel verdriet zoekt het gezin naar “een gouden krabpaal” voor hun mooie meisje.

Stien

 • halflangharige gesteriliseerde poes
 • haar oma is een Maine Coon
 • 5 jaar oud
 • gechipt
 • Stien is nu een binnenkat, ze geniet van het afgezette balkon. Een nieuw thuis met een veilig omheind balkon is zeker weer een optie voor haar, een omheinde tuin zou ze natuurlijk ook heel fijn vinden
 • dit meisje gebruikt netjes de kattenbak
 • kleine kinderen (jonger dan 4 jaar) zijn geen succes
 • oudere kinderen die rustig zijn, zullen geen probleem zijn voor Stien. Ze zal nooit uithalen maar is gewoon bang voor harde geluiden en drukte
 • ze is niet gewend aan honden, katten of andere huisdieren en we zoeken voor dit gevoelige poesje dan ook een thuis zonder andere huisdieren
 • Stien is erg lief en graag bij je
 • opgetild worden vindt ze geen probleem en aaien en knuffelen vindt ze heel fijn
 • Stien is niet eenkennig en ook niet bang voor vreemde mensen, behalve dan als ze veel lawaai maken als ze binnenkomen 😉
 • deze poes is erg mooi en dat weet ze, ze gedraagt zich soms dan ook een beetje als een diva 🙂
 • Stien komt graag even kijken wat je aan het doen bent. ’s Avonds ligt ze graag bij je op de bank of op schoot
 • ze is gek op elastiekjes en folieballetjes om mee te spelen
 • dit meisje is gezond en gebruikt geen speciaal voer of medicijnen
 • eind oktober is het weer tijd voor haar vaccinatie

De baasjes vertellen

“Stien zit nu vaak verstopt in de kast en is snel gestresst. Dit vinden wij erg zielig voor haar en daarom zoeken wij een rustig en stabiel huisje voor haar. Waar zij voor altijd een gouden mandje heeft.”

Proeftijd

Zoals voor alle katten geldt ook voor Stien een proeftijd van 1 maand. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaat ze terug naar haar eigen thuis en dan zoeken wij opnieuw naar een baasje. Maar dat is voor haar natuurlijk echt niet fijn, dus we hopen in één keer de gouden krabpaal voor dit mooie meisje te vinden!

Kosten verbonden aan de overname

Aan de overname van Stien zijn kosten verbonden; € 75,- inclusief al haar spulletjes en voer (als de nieuwe eigenaar dit wil).

Interesse?

Heb je interesse in deze knappe jonge meid? Stuur dan een berichtje naar Kattenherplaatsing.nl en vertel ons waarom jouw krabpaal thuis de gouden krabpaal is voor Stien!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!