Succesvolle kattenherplaatsingen

Succesvolle kattenherplaatsingen

Noa-heilige-birmaan-herplaatsing-jonge-kater-kattenherplaatsing-raskat (1)

In dit bericht vind je de succesvolle kattenherplaatsingen sinds onze start in september 2018. Zoals je misschien weet heeft Marieke in de 15 jaar daarvóór ook al honderden katten succesvol herplaatst vanuit de thuissituatie, toen zij nog voor een kattenstichting werkte.

Dit succes zetten we voort met Kattenherplaatsing.nl!

Ben je genoodzaakt je kat te herplaatsen? Klik dan hier voor meer informatie. Ben je op zoek naar een leuke kat? Kijk hier bij het actuele aanbod van katten die een thuis zoeken of schrijf je in op onze wachtlijst. Je kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen!


Succesvol herplaatste katten 2020

Deze katten zijn in 2020 succesvol via onze bemiddeling herplaatst! ♥ Klik op de link hieronder voor meer informatie en updates over hoe het met deze katten gaat in hun nieuwe thuis. In de berichten over de katten vind je ook de testimonials van onze klanten over hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

update 18 oktober 2020: in verband met de enorme drukte bij Kattenherplaatsing.nl lopen we helaas achter met deze updates. Tussen 20 augustus en 18 oktober zijn er nog 28 (!) katten succesvol herplaatst, over wie we stukje bij beetje updates zullen plaatsen en dan posten we ze ook hier. Nog even geduld… 😉


Succesvol herplaatste katten 2019

Deze katten zijn in 2019 succesvol via onze bemiddeling herplaatst! ♥ Klik op de link hieronder voor meer informatie en updates over hoe het met deze katten gaat in hun nieuwe thuis. In de berichten over de katten vind je ook de feedback van de baasjes, hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren.

Foto’s van de katten, kittens en raskatten die sinds september 2018 via ons met succes zijn herplaatst naar een nieuw thuis! 🙂 Klik op de foto voor een vergroting.

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!