Thom en Timo hebben samen een thuis

Thom en Timo hebben samen een thuis


Update 3 september 2019

Voor Thom en Timo hebben we ontzettend veel moeite gedaan. Ze waren sinds juli bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing en we hebben ze heel vaak gepromoot op onze social media-kanalen. Ook hebben we ze actief gematcht met mensen op onze wachtlijst. We hebben verschillende geïnteresseerden doorverwezen en ook uitgebreid contact gehad met de mensen die interesse hadden en om persoonlijke redenen af zagen van het overnemen van deze lieve katten. Voor de baasjes was het heel teleurstellend dat wel 3 kennismakingen op niets uitliepen. 🙁 Dat lag natuurlijk niet aan de katten! Gisteren reageerde er opnieuw een serieuze geïnteresseerde op deze jongens. Maar tot onze vreugde kregen we toen het bericht van de baasjes dat het ze zelf gelukt was een thuis te vinden voor hun poezen! Deze mevrouw moesten we dus helaas teleurstellen, maar misschien zijn er nog andere katten bij ons in de bemiddeling voor herplaatsing, die ook bij haar zouden passen.

Lieve Thom en Timo, het ga jullie heel goed bij jullie nieuwe baasjes!


Bilthoven, 16 juli 2019

Dit zijn Thom en Timo uit Bilthoven! Deze gecastreerde en gechipte broertjes zoeken samen een thuis. Laten we gauw alles over ze vertellen!


Thom

Thom is een 5-jarige gecastreerde en gechipte kater, zwart met een beetje wit. Hij komt graag buiten, gebruikt netjes de kattenbak en is gewend aan kinderen van alle leeftijden. Hij is gewend aan een klein hondje thuis dat inmiddels helaas is overleden. Hij is erg gehecht aan zijn broertje Timo en ze worden dan ook alleen samen geplaatst. Thom laat het zelf weten als hij geknuffeld wil worden. Optillen vindt hij niet zo fijn, maar hij laat het wel toe. Vreemde mensen vindt hij niet eng (kruipt niet weg), maar hij zal ze van een afstandje bekijken tot hij ze kent. Hij is speels en gaat achter alles aan dat beweegt (insecten, etc.). Hij gebruikt geen dieetvoer of medicatie. Qua gezondheid zijn er geen bijzonderheden of aandachtspunten. Ze hoeven pas weer op 18 augustus gevaccineerd te worden. Ze zijn netjes behandeld tegen vlooien en wormen.


Timo

Timo is een 5-jarige gecastreerde en gechipte kater, crème met een beetje wit. Hij komt graag buiten, gebruikt netjes de kattenbak en is gewend aan kinderen van alle leeftijden. Hij is gewend aan een klein hondje thuis dat inmiddels helaas is overleden. Hij is erg gehecht aan zijn broertje Thom en ze worden dan ook alleen samen geplaatst. Timo is dol op kopjes geven en vindt het fijn om geknuffeld te worden. Hij komt niet op schoot, maar wel tegen je aan liggen. Hij laat zich zonder problemen optillen. Timo is niet bang voor vreemde mensen. Hij is speels en gaat achter alles aan dat beweegt (insecten, etc.). Hij gebruikt geen dieetvoer of medicatie. Qua gezondheid zijn er geen bijzonderheden of aandachtspunten. Ze hoeven pas weer op 18 augustus gevaccineerd te worden. Ze zijn netjes behandeld tegen vlooien en wormen.


Reden van herplaatsing

De baasjes hebben samen een huis gekocht en willen eerst veel gaan reizen voordat ze daar gaan wonen. Een vakantie is natuurlijk okee voor de broertjes, maar zo vaak lange tijd van huis weg, dat vinden de baasjes niet echt een geschikte optie voor de lieve broertjes. Ze zoeken daarom een nieuw thuis voor ze waar ze aandacht en liefde zullen krijgen.

Kosten verbonden aan de overname van Thom en Timo

De baasjes willen graag 50 euro ontvangen voor de katten (25 euro per kat) en dit wordt gedoneerd aan Kattenherplaatsing.nl. Daar zijn wij heel erg blij mee, want het grootste deel van onze dienstverlening doen we gratis!

Proeftijd

Zoals voor alle katten die wij bemiddeling bij herplaatsing, geldt een proeftijd van 1 maand. Als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaan Thom en Timo terug naar hun baasjes en zoeken wij opnieuw naar een thuis.

Meer foto’s van Thom en Timo

Interesse?

Zie jij het helemaal zitten met deze twee lieve, leuke en makkelijke broertjes? Kunnen ze bij jou fijn buitenspelen? Stuur ons dan meteen een berichtje met uitleg over je thuissituatie zodat we je in contact kunnen brengen met hun baasjes!

 

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!