Thuis gezocht voor de twee liefste broertjes

Thuis gezocht voor de twee liefste broertjes

pablo-pasa-whiskas-katjes-brits-kortharen-kattenherplaatsing (2)


Arnhem, 17 juni 2019

Belangrijk

Na heel veel gesprekken en kennismakingen met geïnteresseerden – die de eigenaresse erg veel tijd en energie hebben gekost zonder dat dit heeft geleid tot een succesvolle herplaatsing – willen we graag wijzen op deze belangrijke punten:

 • neem alléén contact op als je serieuze interesse hebt en bereid bent de broertjes een heerlijk thuis te geven
 • je kunt én bent bereid het overnamebedrag te betalen voor de broertjes
 • een catproof omheinde tuin is een grote wens van de broertjes, een tuin met grote kattenren is eventueel bespreekbaar
 • het zijn energieke, speelse en actieve katten, ze zijn dan ook pas 2 jaar oud!

Kun je aan deze wensen voldoen? Lees dan gauw verder!


Kattenherplaatsing.nl kreeg een hartenkreet van een mevrouw uit Arnhem. Voor de twee liefste broertjes, Brits Kortharen met stamboom, zoekt zij een nieuw thuis. Dit doet haar ontzettend veel pijn. Ze is verzot op de lieve katjes. Haar allergie is door de tijd heen alleen maar erger geworden en nu op een punt gekomen dat het onhoudbaar wordt.

pablo-pasa-whiskas-katjes-brits-kortharen-kattenherplaatsing (2)

We hebben schriftelijke toestemming gekregen van de fokker om deze katjes te herplaatsen.

Pablo en Pasa zijn geboren op 22 oktober 2017 en zijn nu dus 1 jaar en 7 maanden oud. Beiden komen uit hetzelfde nestje en zijn dus broertjes. Het zijn 2 prachtige Brits Korthaar katertje. Gekocht bij een fokker met wie ik nog steeds goed contact heb. Ik heb beide heren als sinds kitten af aan en ben enorm gek op ze.

Pablo en Pasa zijn de meest lieve katten, ze hebben me nog nooit gebeten of gekrabd. Ze houden van nabijheid en knuffelen. Beiden houden enorm van de tuin, dus een tuin, het liefst een afgesloten, catproof tuin is een pré. Nu komen ze aan tuigjes in de tuin.

Pablo en Pasa zijn lekker speels en zijn sociaal. Vinden het altijd heel leuk als er bezoek komt. Ook neem ik ze vaak mee in hun reisbox naar mijn ouders. Dit vinden ze heel leuk en vinden de autoritjes altijd heel interessant.

Beiden houden van elkaar wassen. Knuffelen met mij. Stoeien en spelen met elkaar en mij. Kunnen zich prima vermaken samen. Mijn voorwaarde is dus ook echt dat ze samen geplaatst worden. Ze zijn gek op elkaar.

Beide heren zijn ingeënt (voor het laatst in januari 2019) en ik ontworm ze om de maand. Ook zijn ze gecastreerd en gechipt.

Pasa

Pasa heeft een super leuk en ondeugend karakter. Houdt van eten. Wil het liefst ook mijn eten maar krijgt dit niet haha.

Pablo

Pablo is op momenten iets meer op zichzelf maar zoekt de aandacht wel op als hij een aai over z’n bol wilt. Pablo houdt enorm van de ‘tuin. Kijkt ook heel de dag uit het raam als hij niet slaapt. Nogmaals een afgeschermde tuin zou ideaal zijn voor ze. Ze houden er namelijk van buiten te zijn.

Ik kan uren over ze praten. Mocht je meer informatie willen, neem dan gerust contact op.

Kosten verbonden aan de overname van Pablo en Pasa

Omdat we natuurlijk alleen serieuze reacties willen en omdat het raskatten met stamboom zijn, wordt voor de overname van Pablo en Pasa een bedrag gevraagd van € 650,- (€ 325,- per kat), te voldoen aan de eigenaar.

Luxe spulletjes

Alle luxe spulletjes van de lieve broertjes kunnen worden overgenomen (krabpalen, kattenfontein, speelgoed, tuigjes, verzorgingsproducten, kattenbak, etc.), prijs in overleg, bovenop de aanschafprijs van Pablo en Pasa.

Proeftijd

Zoals voor alle katten die via ons worden bemiddeld bij herplaatsing, geldt een proeftijd van 1 maand. Mocht het om wat voor reden dan ook niet goed gaan bij jou thuis, dan gaan Pablo en Pasa terug naar hun liefhebbende vrouwtje en dan gaan wij opnieuw op zoek naar een thuis voor hen.

Op een rijtje

 • Pablo en Pasa
 • gecastreerde katers
 • geboren op 22 oktober 2017
 • Brits Kortharen met stamboom
 • we hebben schriftelijke toestemming van de fokker gekregen om de katten te herplaatsen
 • gechipt
 • gezond en ze gebruiken geen medicijnen of speciale voeding
 • behandeld tegen vlooien en wormen
 • ze hoeven pas weer in januari 2020 gevaccineerd te worden
 • sociale, speelse katten die niet bang zijn voor vreemde mensen
 • ze houden van aandacht maar ze kunnen zichzelf ook prima vermaken
 • ze zijn niet gewend aan honden of kinderen, maar gezien hun leeftijd verwachten we dat ze hier nog goed aan kunnen wennen
 • ze komen heel graag buiten en dit is ook een vereiste voor hun nieuwe thuis, dat ze buiten kunnen spelen in een veilige (afgezette) tuin
 •  ze zijn gewend aan het dragen van een tuigje
 • ze laten zich makkelijk optillen, vinden het leuk om te reizen in de reismand en autoritten vinden ze interessant
 • er geldt een proeftijd van 1 maand, als het om wat voor reden dan ook niet goed gaat bij jou thuis, dan gaan ze terug naar hun eigenaresse en dan zoeken wij opnieuw naar een thuis
 • er zijn kosten verbonden aan de overname van deze prachtige raskatten: € 625,- (€ 325,- per kat)
 • Pablo en Pasa worden alleen samen geplaatst

pablo-pasa-whiskas-katjes-brits-kortharen-kattenherplaatsing (2)

Interesse in de broertjes?

Heb je interesse in de Brits Korthaar-broertjes? Heb je een veilig omheinde tuin waar katten niet uit kunnen ontsnappen? Denk je dat ze bij jou passen en je ze kunt bieden wat ze nodig hebben? Stuur ons dan een berichtje en vertel ons wat jouw thuis hun gouden mandje maakt! 🙂

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!