Wachtlijstmatch: kater Freddy [fijne update]

Wachtlijstmatch: kater Freddy


Update 8 maart 2019

We kregen weer een fijne update over Freddy, wat doet ons dat toch goed! 🙂

“Het bezoek aan de dierenarts ging gisteren goed en nu is de man helemaal ingeĂ«nt. Sinds dit weekend zoekt hij ook bewust mijn oogcontact voor een uitwisseling van een knipoog en ik merk dat hij sowieso meer zijn ruimte begint in te nemen: goed nieuws dus!”


Update 2 februari 2019

Ook van Freddy, de kater voor wie we een wachtlijstmatch hadden, is de proeftijd alweer voorbij! Hoe gaat het nu met hem?

“Hoi Marieke,

Fijn van je te horen.

Met Freddy en mij gaat het erg goed. Van het weekend hadden we al weer ons driewekelijks jubileum, wat gaat dat snel en wat voelt het vertrouwd! Het is zo’n ontzettende lieve knul. Ben heel blij met hem.

2 weken geleden ongeveer zijn we naar de dierenarts geweest voor zijn inenting en controle. Hij is gelukkig gezond bevonden en hij was ontzettend lief bij de dierenarts. Over een week gaan we nog een keer voor zijn opvolgprik (was volgens de da nodig, omdat hij al 3 jaar geen enting meer had gehad – liever het zekere voor het onzekere hĂ©).

Fred gaat regelmatig mijn plaatsje op en dat vindt hij nog wel spannend maar ook leuk. Verder spelen we veel (hij is erg speels) en knuffelen we veel. Hij zoekt zelf al zijn favoriete plekjes op en dat is fijn te merken. Ik merk aan hem dat hij nog niet 100% vertrouwd is, maar dat komt wel. Ik heb wel het idee dat hij zich goed voelt en ik hoop dat hij met een paar maanden helemaal vertrouwd is.

Stuur je zo apart nog even wat foto’s van de lieve man.

Alle goeds en fijne avond!”


5 februari 2019

We kregen een hulpvraag van een mevrouw die genoodzaakt was afstand te doen van haar kater Freddy. Hij ging niet goed om met de moederpoes in huis. Voordat we Freddy bij ons op de website als herplaatser zouden plaatsen, zijn we eerst gaan kijken of we hem konden matchen met een van de mensen op onze wachtlijst. Er waren inderdaad wat kandidaten bij wie Freddy in het zoekprofiel paste!

De mensen op onze wachtlijst hebben we geĂŻnformeerd met foto’s en informatie over Freddy en al snel volgden een aantal gesprekken tussen de eigenaar en de geĂŻnteresseerden. Freddy kon vervolgens al gauw worden gematcht met een mevrouw die hem precies kon bieden wat hij nodig heeft. 🙂

We vinden het heel fijn dat we zo snel een wachtlijstmatch hebben kunnen maken met een kat die een thuis zoekt en mensen die op zoek zijn naar een leuke kat.


Berichtje van de eigenaar van Freddy

We kregen een lief berichtje van de eigenaar van Freddy. Zo fijn om te lezen dat ze blij zijn met de bemiddeling bij herplaatsing van hun lieve kat!

Hoi Marieke,

Freddy is echt heel goed terecht gekomen. Hij kan niet beter wensen. Zaterdag hebben wij hem bij gebracht en hij werd liefdevol ontvangen en behandeld. Hij heeft bij haar echt een heel goed leven. Wij zijn hierdoor echt gerustgesteld en zijn nieuwe vrouwtje is helemaal weg van hem. Dus van beide kanten helemaal blij!

Bedankt voor je bemiddeling!


Fijne update van zijn nieuwe vrouwtje

Van het nieuwe vrouwtje van Freddy kregen we ook een heel fijne update!

Gisteren is die lieve Freddy mijn nieuwe huisgenoot geworden. Ik ben helemaal verliefd op dit gezellige en zachtaardige mannetje. En ik ben heel blij dat hij het erg goed doet. Hij was totaal niet schuw maar meteen heel knuffelig. Natuurlijk was hij wel onrustig en miauwde hij veel maar dat is heel begrijpelijk. .Het is niet niks voor het kereltje. De dag erna was hij al veel rustiger en ik hoop dat hij gauw helemaal gewend is en zich vertrouwd voelt. Bijgaand tref je een foto aan van het adoptieformulier evenals wat foto’s van de knappe man. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte match. Ben heel blij met Freddy.


Op zoek naar een kat of kitten?

Ben je op zoek naar een volwassen kat of een kitten en wil je ook graag op onze wachtlijst worden geplaatst? Hier vind je meer informatie en het formulier om je vrijblijvend op onze wachtlijst te laten plaatsen. Hopelijk kunnen we voor jou ook een leuke kat vinden die bij je past!

Heb je andere vragen? Stuur ons gerust een e-mail!

Ben je tevreden over onze voorlichting? Steun ons GRATIS en shop bij Zooplus!